Derennn700 mefo minnosbirkiz canım doğrudur ama rabbim hastalık veriyor bazı hastalıkların tedavisi olmuyor, veriyorsa da tedavisi olan hastalıklar versin. inşallah Allah en güzelinden bize de nasip eder 🙏🏻
minnosbirkiz Derennn700 Allahım esirgesin, hepsi çözümü olan şeyler, hiç can sıkmaya gerek yok 🥰 bizde sabırla bekliyoruz eşimin değerleri düzeldiğinde ona göre bi yol izleyeceğiz inşallah ☺️
-Yasar-123 Derennn700 doktor bıze en geç bir yıl sonra olur demişti ayrıca ameliyattan sonra iki üç ay takviye ilaçlar da verdi. Değerler baya yükseldi. Yani ameliyat dediyse vakit kaybetmeden yaptırın derim
Ayseldz Derennn700 Derennn700 benim eşimde oldu ameliyat çocuk olmadığı için ama ameliyat olalı 8 ay oluyor ne yazik ki hala çocuk olmadı. Bende şu an tedavi alıyorum. Ne yazik çevremde de 3 kişi de aynı problem çıktı ve hepsi de ameliyat sonrası çocuk sahipleri oldu
bambiriver11 Derennn700 evet canım bizde vardı , ameliyat oldu eşim sonra ben hamile kalabildim bilmiyorum ondan mı ama ondan sonra oldu yani , doktor çocuk istiyosanız geciktirmeyin demişti
Derennn700 bambiriver11 evet canım keki eşinizde sperm dayısı kaçtı hatırlıyor musunuz ameliyattan önce
Ayseldz Derennn700 hayır bende bir problem çıkmadı 3 doktor gezdim bütün tetkitler yapıldı problem yok. Çatlatma iğnesi tedavisine başlandı ama osa negatif oldu
Sedefkitir12- Derennn700 abimde vardı canım 1 buçuk sene çocukları olmadı abim sonra ameliyat oldu ameliyattan 6 ay sonra yengem hamile kaldı suan 3 çocukları var