Guzelanne56 Bende pcos vardı zayıf olmama rağmen Büyük kızıma hamile kalmadan önce 2 yıl gün aşırı ilişki ayakları tavana dikmeler neler neler ve tedavi gördüm alternatif tıp dahil sonra 2. aşılamada gebe kaldım sonra bir çocuk daha istedik ama tedavi süreci beni çok geriyordu dra gittim kan ve hormon testleri yapıldı ultrasonla baktı hiçbir sıkıntı yok 6 ay doğal yoldan deneyin olmazsa gel dedi günde iki Lt su içtiğim için reglm düzene girmişti bende eşimde sigara içiyoruz bu arada bir de madegard diye bir vitamin kullandım 3 ay çok sık hasta oluyordum toparlanayım diye 6 ay gebe kalmadım o ay da ben istemedim çünkü doğum yapacağım tarih annemi kaybettiğim zamana denk geliyordu ilişki de düzenli olmadı ilişki sonrası 40 adım attım lavaboya gittim hemen banyo yaptım ama gebe kaldım kızım oldu aradan 2,5 yıldan fazla zaman geçti başka çocuk düşünmediğim için evdeki bütün bebek eşyalarını ihtiyacı olanlara dağıttım o ay ve eşimle bağlatma muhabbetini konuşuyorduk çünkü ben iki senedir sürekli zatürre oluyorum bahar aylarında sürekli yoğun ilaçlar vs kullanıyordum çok bunalmıştım hastalıklardan o ay korunmamıza rağmen hamile kaldım şu an 22+ 6 günlük hamileyim oğlum olacak inşallah iyi ki de olmuş oğlum bana şifa oldu iki senedir bahar aylarında kabusu yaşayan ben bu sene nefes aldım RABBİM hayırlısıyla sağlıkla dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah🤲 Sende istersen adetin bitince 2 gün peş peşe çörek otu bal tarçın ye sabah aç karınla hem yumurta kalitesini arttırıyor hemde yumurtlamana faydası var büyük kızıma hamile kalmaya çalışırken haplara iğnelere cevap vermeyen yumurtalarım çörek otu bal tarçın sayesinde patlama yapmıştı