19931994 Kızlar ilk muayene pazartesi inşallah keseyi göreceğiz 🤲🏻 Genital bölgeye Ağda yapmamda sakınca olur mu bir tavsiyeniz var mı ?
Gozdecaner 19931994 çok erken haftalarda ağda önermeyen de var yaptırıp hıc sıkıntı yaşamayanda ben doğuma yakın ağda yaptırmıştım sadece dayanıklılığım olmadığı için
denizalismom 19931994 ben 5 haftalıkken gitmiştim, gebelikten önce de gittiğim için alışkınım. Acıya dayanaklıysan kendini çok kasmayacaksan gidebilirsin 🌸
Selinselinselin 19931994 ben 2 hafta önce kendim yaptım doktora gitmeden hala rahatım. Hazıranda başladım öncesinde jilet yapıyordum simdi alıştım bırakamıyorum. Gittiği yere kadar yaparım
Selinselinselin Sedefomur1 ben ilk yaptıgımda cok canım yandı kim bilir kaç saatte yaptım ama alışınca kökler zayıflıyor. Haziranda başladım her adet bitiminde aldım en son yarım saate kalmadı 😂 en çok orta kısma yakın yerler koyu hala oralarda nemli kalıyor ister istemez ama karnım buyuyunce yapamam doğumdan sonra artık o arada venüs jilet devam
Sedefomur1 Selinselinselin ben 35 haftadan sonra inşallah dişimi sıkıp bir kereliğine kuaföre giderim artık kendim uğraşamam valla 🤣
SerapALT Ben 35.haftamda yaptırdım, normalde cildim çok hassas yara olmaya çok müsait ama çok şükür olmadı ve çok rahat ettim. Yapan kişinin eli de önemli
Selinselinselin Sedefomur1 benim gidebileceğim bir yer yok malesef kızımda jiletle halletmiştim sezeryandi bu da nasip olursa oyle olur herhalde
19931994 Selinselinselin benim tüp bebekle oldu belki ondan istemedi o yüzden dikkat ediyorum bende kızlar
bebeksu0 19931994 ben tüm gebeliğim boyunca ağda yaptırdım hatta daha kalbini duymadan yaptırmıştım ilk ağdamı