Miracleee Hamilelikte geçmeyen öksürük için napabilirim. Tikaniyorum resmen çok zor durumdayım. 10 gündür bıktım 😭
naneliseker_ Miracleee ben ayva elma ve bir çubuk tarçın kaynatmistim 2 gün içtim aksam iyi gelmişti:)
Nurrr0006 Miracleee geçmiş olsun yarım çay bardağı pekmezi cezvede ısıt bardağa doldur karabiber at karıştır üzerine de su koy dik kafana çok iyi gelecektir
Ebru-29 Miracleee kara turpun içini oyun altına küçük bir delik açın bardağa oturtun delik aşağıda kalacak şekilde. Oydugunuz yerden turpun içine bal doldurun bir gece kalsın sabah o turptan akan suyu için
2kucukbebis Miracleee Bisolnatur isimli bir şurup var ilaç olarak geçmiyor. Benim doktorum onu tavsiye etmişti 1-2 gün içinde kesiyor. Danışıp onu alabilirsiniz.
denizalismom Miracleee öncelikle geçmiş olsun doktorunuza sorup ilaç alın. Bende astım da vardı şurupla geçti ve bol su , c vitamini ve dinlendim 🙏
Miracleee denizalismom bol su ve c vitamini hep alıyorum ama gecmedi maalesef. bende de astım ya da bronşit olabilir diye şüphelenmeye başladım artık zaten. Doktora Bi danisacagim çok sagolun