Acemiannedenterfi Kızlar nasıl sizce eşim çok istiyor aslında bana da hoş geliyor ama dinen anlamlı bi isim arıyordum ggooogledada yiğit cesur anlamı var diyo 😂
Serendipity16 Acemiannedenterfi çok fazla Aslan ismi var artık ya ama anlamı güzel yanına bi isim daha düşünebilirsiniz yoksa ileride sınıfında bir sürü aslan olacaktır
denizalismom Bizde çok istiyorduk Aslan ismini ama soyadımızda aslan olduğu için vazgeçtik. Bence çok güzel bir isim, ismiyle büyüsün 🙏🌸
cokbilmismom Aslan çok güzel bence bende seviyorum, farklı seçenek olarak atlas olabilir Kıvanç Alpaslan Ege
Serendipity16 Acemiannedenterfi hoşunuza gider mi bilmiyorum Asil ismi de bu ara güzel popüler Ahmet’le de uyumlu
BirAvucmutluluk Acemiannedenterfi sizin kararınız ama bence Abisinin ki gibi daha güzel daha anlamlı bir isim seçin hem dini hemde kuranda geçiyor abisinin ki peygamber ismi olarak da biliyorum onun ki gibi daha güzel isim koyabilirsiniz 🥰💐
Gamze_yildirim Acemiannedenterfi bizde Göktürk koyucaz baya değişik geliyor kulağa ama sonra alışınca güzel eşim ve babam çok istiyor beğeniyor ismi ilk oğlumun ismi de Arel ☺️
SERAP161 Bunu yanlış anlamanızı istemem ama bir hayvan ismi konulması bana çok doğru gelmiyor. Sonuçta cagristirdigi şey hayvan