Pinkyy Betul11 başından beri boyatma dedi 6aylık oldum hala boyatmadım,normalde de bitkisel boyayan biriyim ama doğuma kadar malesef boya yok dedi doktorum..
Krasivyy Betul11 ben diplerime sürmeden ombre yaptırdım 4. Ayda dr derine temas etmedikçe sıkıntı olmaz havasını da soluma demişti
cinderella Betul11 hamileyken bebeğe zararlı dediler dediler boyatamadım şimdide Doğum yaptım aman aman süte geçer diyolar yine kaldım bakalım kısmet ne zamana 🤦♀️🤷♀️
misiszachk Benim doktor da üç ay bekle sonra organik boya ile boya istersen senin psikolojinde önemli demişti bir ay sonra boyatacağım
Sitionline Kızlar boya bebeğe geçmiyormuş hep yanlış bilgilendiriyorlar oje de aynı şekilde fondötende Hersey kullanılıyor hamileyken.Op.Dr Banu çiftçi var onun uygulamasını indir doktorum onu önerdi orda doktor alıyor hamile kadını kuaförde manikürde yaptıyor saçta boyattırıyor x-ray cihazından geçiriyor kadını cnkü orda da radyasyon yokmuş sadce Metale odaklı yani organikle boyayabiliriz ben boyuycam
hmmokk Betul11 benim doğumuma az kaldı bu süreçte boyatmadum doktoruma yeni sordum diplere çok girmeden boyatabilirsin dedi ama annem izin vermiyor şimdi de🤷🏼♀️😂😂