Sevvalsf Arkadaşlar dün kontrole gittim 25 haftalık gebeyim doktor bebeğin kafası 1 hafta büyük dedi bu bi sorun mu acaba doktor gelişmeyle kaynaklı dedi ama size de böyle söyleyen oldu mu nasıl olacak hiç bilmiyorum tedirgin olmalı mıyım
YuvarlanamayanPaanda Sevvalsf yok kızzzz benım bebeler hep 1-2 hafta ileride oluyor doktorum koca kafalı diye tanımlıyor sürekli 3. Gebeliğim kendi doktorum doğurttu diğer ikisinide neyse bu hamilelikte sıra bulamadım ilk kez başkasına gittim diyo korkma kafası ilerde biraz ama sorun olmaz diyor bilmiyorli benimkilerin kafası buyük bizim babaya baba tarafına çekiyorlar kafa yapısı olarak 😂😂😂
Gulkar Sevvalsf benim oğlumda öyleydi yaşını tamamlayana kadar kafa biraz öndeydi hatta hidrosefalimi diyenler oldu götürdüm çocuk doktoruna doktorda 1.2 cm büyüklük var ama sorun değil dedi toplandı düzeldi çok büyük fark yoksa dert etme
Esraaar 1-2 hafta önden gitmedi normal kabul ediliyor 3 haftadan sonrası iri olarak tabir ediliyor endişelenmeyin boşuna
2prenses_masal-oyku Sevvalsf banada dedi dr ama sorun yok sonradan eşitlenebilir belki sizinki ben kafa büyüklüğüne takılmıyorum ama beyinde sıvı var dedi bende ona takılıyorum oranı çok değilmiş korkulcak bişey yok falan diyo ama bilmiyorum inşallah geçer dua edin bana ve kızıma 🤲🏻🥺 haftaya tekrar kontrole gitcem bende 35. Haftadayım düzelmiş olur inşallah 🤲🏻