Evet kızlar merhabalar size hikayemle gelmek istedim erken doğum riskim vardı heran bekliyorduk ztn şimdi doğumdan önce 3 4 gün böyle bir bel ağrısı ve regl olacakmışım gibi hissediyordum geceleri uyutmayan bir ağrıydı resmen ve nst de hep kasılmalarım sancılarım çıkıyordu ve en son gittiğimde nidicard verdi doktorum ama bende işe yaramadı ve salı,Çarşamba gecesi full tuvalet ihtiyaçım varmış gibi lavobaya kalktım hep ama suyum sızıyormuş meğerse ve perşembe günü saat 16.30 suları biraz kestireyim dememle bardaktan boşalırcasına ıslanmam bir oldu ve direk eşimi aradım çalışıyordu doktoruma haber verdim ve hastaneye gittik çatı muayenesi oldum , ultrasonda bebeğe bakıldı ve doktorun bu bebeği artık almak zorundayım bu akşam demesi bir oldu ve apar topar yatışım yapıldı sonra artık gitmeye yakın sondam takıldı ve ameliyathaneye çıkardılar ama nasıl korkuyorum anlatamam size sonra spinali oldum ve abartıldığı kadar yok hissetmiyorsunuz bile sonra bi anda uyuşmaya başladım ve doktor geldi doktorun kesmesiyle bebeği çıkarması 5 saniye sürdü diyebilirim hiç bir şeyi hissetmedim bebeğimi gördüm ve onu götürdüler ve beni dikecekleri zaman bayılttılar (kansızlıktan ve panik atak durumundan) ve uyandığımda üstüme hasta önlüğünü ve pikeyi koyuyorlardı uyuşmam 5 saat sonra geçti ve ilk yürüyüşü yaptım ve Allah’a çok şükür zorlanmadım rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin bir avazda ayağa kalkmayı size sadece şunu söylemek istiyorum kim ne derse desin takmayın dinlemeyin ben çok korkuyordum ameliyattan sondadan çünkü bazı kişiler çok korkutarak anlattığı için rabbime şükürler olsun abartıldığı kadar yokmuş süt konusuna da gelirsek şuan sütüm fazla gelmiyor mama takviyesi yapıyorum eğer süt arttırıcı tarifleriniz bildiğiniz içecekler varsa önerilerinizi alabilirm.