ravzae Suzan-5656 hiç korkmayın ikinci gebeliğim ilk gebeliğimde bende de korku vardı ama korkulduğu gibi olmuyor asla🥹🤲🏽🤍
ravzae Rabia__q rabbim kolaylık versin, sağ Salim kavuşalım da sıkıntılar geçiyor da unutuluyor da Allah’ın izniyle 🥹🤲🏽🤍
ravzae Sym_nr gerçekten öyle sanki günler geçmiyor gibi ama aslında uçup gidiyor, sağ Salim alalım kucaklarımıza inşallah 🥹🤲🏽🤍
Minnosunannesi_2 Sltn123_ bende doğum korkusuyla ve bilinçaltıyla kötü rüyalar görüyorum sürekli bide ilk doğumum daha çatı muayenesi olmadığım için doğum şekline karar verilmedi ama normal doğuma ters birşey yoksa normal olsun isterim her ne kadar korksamda
Sltn123_ Minnosunannesi_2 hepimiz için hayırlısı olsun inşallah siz özele mi gidiyor sunuz devletemi korksakta bir şekilde olucak vonemli olan biz ve bebeklerimizin sağlığı sağlıkla kucağınıza alıp evlerimize dönelim İnşallah
Minnosunannesi_2 Sltn123_ ben bu aya kadar kontrollerde özele gidiyordum ama bu aydan sonra devlete gidicem doğum devlette düşünüyorum özelde iki doktor var ikisinden de memnun kalmadım bakalım hayırlısı
Sedagnlty 27+0 bugun bel agrım başladı ınsallah zamanı gelınce yaparız doğumu Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasıp etsın ınsallah
ravzae Sedagnlty amin inşallah rabbim yardımcınız olsun, magnezyum yazdırabilirsiniz doktorunuza bu tür ağrılara iyi geliyormuş🥹🤲🏽
Defocuk ravzae 27 haftadayim 2. hamileliğim 🤗 bu hafta farkli kiraya taşindik cok yorucuydu benim için ama bitti cok şükür 😫 göbeğim cok büyümüş hissediyorum sanki 9 aylik gibiyim 😂
ravzae Defocuk benimde iki sağlıkla gelsinler inşallah, magnezyum iyi geliyormuş bu tür ağrılara doktorunuza danışabilirsiniz 🥹
Sltn123_ Minnosunannesi_2 amin cnm hayırlısı ben başından beri devkete gidiyirum ama edremite taşındım doktor değiştirmek zorunda kaldım buradaki doktordan da memnunum ama ilki sezeryan özelde olmuştu şimdi devlette nasıl olur bilmiyorum çokta korkuyorum tavirlarindan sağlıkçılar in rabbim vicdanları ile karşılaştırsın inşallah