ravzae birhamilelikgunlugu 24 ten sonra yapılıyor şeker yüklemesi evet doktordan randevu almanız gerekiyor birde 75ml içecek almanız gerekiyor eczaneden
ravzae Mekklc sizin adınıza çok sevindim şuanki benim hedefimde en az 30 ları biran önce görmek inşallah bende oturmak harici rahatım sizin gibi 🥰🤍🌸
Mekklc ravzae bizim bebiş hiç aşağıya inmiyor hep yukarıda belki o yüzden kaburga ağrısı çekiyorum aşağı da arada canı sıkılınca iniyor o zaman rahatım ayrıca size tavsiyem kullanılan iç çamaşırı da fark ettiriyor
ravzae FatSon9993 benim biraz sıkıntılı yatışla geçiyor hamileliğim onun için günler biraz hızlıca geçsin istiyorum ama şükür iyiyiz Allah’ın izniyle kucağıma almayı bekliyorum 🥹🤲🏽🤍
ravzae esrakayaanit bizde yatarak geçiriyoruz ama inanın ki ev toplamayı bile özlüyorsunuz tadını çıkarın rabbim sıkıntı yaratmasın keşke sağ Salim gelsin bebişler🥹🤲🏽🤍
Krtcm ravzae 28+1 merhaba siyatik ağrısıyla uğraşıyorum maşallah çatı ağrımı geçti evde topallayarak yürüyorum
ravzae Krtcm çok geçmiş olsun ne olduğuyla alakalı bilgim yok ama hepimizde farklı farklı sorunlar çıkabiliyor rabbim kötüsünü yaşatmasın kolaylıkla alabilelim çocuklarımızı kucaklarımıza inşallah Allah’ın izniyle 🤲🏽 rabbim yardımcınız olsun 🤍
denizalismom birhamilelikgunlugu ben şeker yüklemesi yapmadım canım . İş yerinde bayıldım şekerime baktılar yüksek çıktı doktorum birkaç tahlil istedi kontrolüm var cumartesi.
denizalismom birhamilelikgunlugu bir dha ki kontrolünüz ne zaman? Gittiğinizde zaten doktorunuz ister . 23 -28 hafta arasında yapılıyor.
Pamuk7 ravzae Canim bizde 25+3 olduk 🥰 sabirsizlikla bekliyorum sanki günler gecmiyor rabbim saglikla kavustursun insallah.. 🩵 Senin dogum tarihi kaci verdiler?
ravzae Pamuk7 benim erken doğum olabilir onun için net birşey demiyorlar ama uygulamaya göre mart 15 gibi ama bende o kadar bekleyeceğini düşünmüyorum nedense🥹🥰
Ervan ravzae 79gun kaldı doğuma 2ci gebeliğim 2 yaşında oğlum var. Hafif ağrılar sancı oluyor arada artık agirlastim kalmak eğilmek zorluyo. Bel kalça ağrısı oluyor.
ravzae Mekklc benimki de hep aşağıda önceden sürekli korkuyordum şimdilerde yeni yeni hafif üstte hissediyorum rahatlıyorum erken doğar diye korkuyorum 🥹 Allah korusun
Mekklc ravzae merak etmeyin sağlıkla gelir inşallah 🥰 bebeğiniz sizin duygularınızı hisseder öyle kötü düşünmeyin içinizi rahat tutun 🥰