mombarbie_ ravzae hiçbir çözüm ise yaramıyor ilaç vs de verdi doktor yine de baya kötü oturarak uyuyabiliyorum 😵💫
Tubamrt 27+3 olduk çok şükür biraz ağrım sızım var ama çok şükür Allahim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin 💕🥰
ravzae DENIZ_55 bende öyleyim ama şükür bu halimize de zorda olsa bi ümidimiz var ve çabalıyoruz inşallah bu günleri hızlıca geçiririz düşünmek bizi mahvediyor aslında yatmaktan bile geçtim
DENIZ_55 ravzae aynen öyle her gün sitres ediyorum kendi kendime inşallah sorunsuz bi şekilde kucağımıza alırız inşallah bebislerimizi
ravzae Yagmurakyurek sağ Salim kucağınıza almak nasip olsun inşallah 30ları görelim bir an önce inşallah 🥹🤲🏽🤍
Ayseumut ravzae bnde 24+0 ım zaman gecsın ıstıyorum saglıkla vaktınde dogsunlar insallah ıkıncı gebelıgm
ravzae Ayseumut aynı durumdayız tek kendim sanıyordum zaman geçmeyen hepimiz aynıymışız biran önce günler geçsede kucaklarımıza alsak inşallah sağ Salim🥹🤲🏽🤍
ravzae Yagmurakyurek canım haftan ilerlemiş öyle düşün geçen hafta 31. Haftada doğumu oldu bi kızın 11 gün kaldı küvezde sonra evine götürdü inşallah bizler daha fazlasını görürüz de en azından bugünlere de şükür ben 21. Haftadan beri diken üstündeyim
Parsmommy ravzae evet zorunlu olunca malesef yapacak birşey yok kavusalim da sağlıkla hayırla hepsi geçer elbet doğru diyosunuz 🙏 doğuma kadar mı yatacaksiniz peki bir süresi var mi
ravzae Parsmommy götürebildiğim yere kadar suyum bitirse bebeği alıyorlar yada sağlık sorunları oluyor Allah korusun
Yagmurakyurek ravzae ya cidimisin 🥺🥺 şükür ya bebeğin son durumu nedir sizin neyiniz var siz nie diken üstündesiniz ?
duygu26 ravzae 28 +5 haftaligim hergun bebeği hissetmiyorum bazı günler daha hareketli sizde de öyle mi bir hafta karın çevresi gelişim geriliği var ilerkiycek diye de korkuyorum kızım da da bu sebepten dolayı erken doğum olmuştu
ravzae duygu26 bende bazen daha az hissediyorum ama mutlaka hissetmeye dikkat ediyorum suyum sıkıntılı olduğu için bebeği hissetmem gerekiyor