Emineelvin umudumhicbitmez13 Bəli mənə onu zop həkimim yazmışdı axşamlar içib yatırdım o qarının aşağı hissəsində ağrılar Zad olmağa qoymur çox yaxşıdı hətta mən hamilə qalmamışdan qabaq milgqama 12 iynəsinin vurdurmuşam
Emineelvin umudumhicbitmez13 salam Sen azerbaycanlısann? 😁😁😁biz niyə o bir tərəfdə türk dilində yazışırıq axııı, 😆😆😆
Emineelvin Emineelvin magne b6 dermanını səf eləmir ənsə hamiləliyinin əvvəlindən iki ayına qədər içdim sonra kusmağım Zad oldu qadın həkimi qoymadı içməyəki onu mən yaza bilərəm zop həkimi yox
Emineelvin umudumhicbitmez13 hə mənbədə türk dilində açıb yoldaşım sadece türklər gəlir azerbaycanlı azdı daha da yaxşı biz danışarıq😊
umudumhicbitmez13 @“Emineelvin”#p30569557mende dayandirmisam ama yaxşı dermandi indi başqa magnezyum dermani icirem oda yaxsidi
Emineelvin umudumhicbitmez13 hə çox şükür mənbədə çox problem yoxdu deyə az Derman yazıb həkim bürcə problem zopumdu oda zop həkiminin yazdığı deemanı ser see tez-tez içirəm hər ayda vaxtı vaxtında həkimə gedirəm🥰