Bendis Syd34 çok iyi anlıyorum seni regl 1 gün geçsin o zaman yaparsın daha sağlıklı olur hem regline ne kadar kaldı
Syd34 Bendis yok canım benim gecikir hep şimdi 13. Gün iğne vuruldm 14. Gün çatladı büyük ihtimalle ama olmadım daha adet
Beyzanursenn Syd34 canım evet kendi büyüyor ama çatlayamıyor doktor büyümesi asıl önemli olan dedi ama korkuyor insan işte
Syd34 Syd34 nasip değilmiş Rabbim in bi.bildiği vardır çok üzüldüm ama elimden bşe gelmiyo artık belki de hiç anne olamıcam
Bendis Syd34 üzülme canım diycem ama insqnın elinde değil nasip değilmiş 2. Ay olur inşallah tez zaman 🙏🙏🙏
Bgun Bende hem pko hem çikolata kisti vardı kızlar, yumurtalarım iğne vurulcak boyuta gelmiyordu.Sonra en ümitsiz anda dualarım kabul oldu.Ama hep biliyordum içimden diyordum Rabbim benim dualarımı duyuyor imtihan ediyor.Önemli olan onun imtihanını geçmem.Ben elimden geleni yapıp tedavimi olduktan sonra o bize mucizesini bahsedecek inşallah diye.Ve son ay yine yumurtalarım büyümedi yine çatlatma iğnesi olamayacaktım ilk önce aşılama deneyecekti doktor ama eşimle çok inanmıştık birbirimize ve 2 günde bir yarım milim büyüyen yumurtamı hesapladık😊İşte o ay mucize gerçekleşti ve doktorumuzda çok şaşırdı.Asla pes etmeyin asla vazgeçmeyin dualarınızdan asla şüphe etmeyin Allah hepiniz için hayırlısını nasip etsin inşallah.
Syd34 Bgun çok mutlu oldum canım senin adına evet Rabbim imtihan ediyor bunun farkındayım o yüzden sabrediyorum asla isyan etmiyorum sadece dua ediyorum ama çok zor bi imtihan Rabbim güç versin