Ucarbabyy Mucizemsin_bebek dayanamadım 6.gün erken gebelik yaptım bir saat sonra hafif çizgi vardı sonra 7.gün normal test yaptım pozitifti
Yonca_26 Mucizemsin_bebek doktorum transfer sonrasi 10ncu gün test yap demisti ben 9ncu gün yapmistim silik cizgi cikmisti,4 gün henüz cok erken sabret☺️
Gkc205 27 aralıkta transfer olmuş 3 ocakta bir hisle test yaptım pozitifti kanda da 70+ bir şeydi 🧚🏻♀️ hakkınızda hayırlısı olsun 🤲🏻
Deletedmom_85 Mucizemsin_bebek 7.gun erken gebelik testinde bariz belliydi çizgi 5.gunde erken gebelik testi yapmıştım çıkmamıştı hiçbir sey
Kediannesi1 Mucizemsin_bebek ben yorumlardan daha farklı bir şey söyleyeceğim gününüzü beklemeniz için 7. Gün negatif çıktı 10. Gün 732 değerle pozitif çıktı gününüzü beklerseniz kendinizi strese sokmazsınız biliyorum sabretmek zor
Basak Kediannesi1 merhaba 7.gün ilk idrarla mı yapmıştınız acabaa benimde 5. Gün çift embrıyo transferi yapıldı bugün negatif çıktı
Kediannesi1 Basak yanılmıyorsam ilk idrarla yapmıştım negatif çıkmıştı şimdi 22 günlük oldular ama çok şükür
Incibirinci Mucizemsin_bebek ben 2. Transferimde 5.gunde yapmistim idrar testinde cikmadi kardesim laborant o kanda bakti 37 cikti beta hcg. ilk transferimde de ayni gun bakmistim onda hic yukselmemisti
Basak Kediannesi1 çok şükür rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşAllalh teşekkür ederim içimi rahatlattınız :) belirtiniz var mıydı peki hiç
Naciyemutlu Gün lekelenmem oldu doktorum yerleşme kanaması olabilir dedi. Test yapma dedi sonra 11. Gün yine leke geldi bu kez idrar testi yapma hemen acile git kan ver dedi. Çok şükür pozitif geldi 111 di değerim de.
Basak Naciyemutlu çok teşekkür ederim çok sağolun Allah size bağışlasın evladınızı bizlere de o mutluluğu nasip etsin inşAllaahhh
Kediannesi1 Basak hiç belirtim yoktu 10. Gün ben regl olcam dedim ama regl ağrılarım oldu size de nasip olsun inşallah ☺️
Rohaaa Mucizemsin_bebek bugün 10. Günüm ben yaptım pozitif ins rabbim sizinde diğer bekleyişte olan tüm annelere de nasip etsin suan şoktayım hatta korkuyorum test bozuk çıkar die
Mucizemsin_bebek Rohaaa bende korkuyorm hatta tutmadi diye düşünüyorum umarim supriz olur da tutmustur
Mucizemsin_bebek Rohaaa bende korkuyorm hatta tutmadi diye düşünüyorum umarim supriz olur da tutmustur