Tgbatem Ckyert o kullanılmıyor sanırım ama ben sürekli rennie alıyorum rennie gavisgon ve talcid tabletleri ve şurupları kullanılabilirmiş mide ilaçlarımı bende bıraktım öğrenir öğrenmez rennie yi cebimde taşıyorum resmen😔
Busrabugahan1 Ckyert doktorum bana hem gaviscon şurup hemde lansor yazdı çok yanma olursa kullanabilirsin dedi sorun olduğunu düşünmüyorum
Neylin Ckyert bana doktor gavisgon yada rennie kullanabilirsin ama gavisgon kabızlık yapar rennie yi tavsiye ederim dedi
aysql05 Ckyert gavisgon kullandım kaç şişe bitti bilmiyorum yanma yüzünden uyuyamıyordum 35. Haftadayım Rennie duo kullanıyorum onunla rahatladım tavsiye ederim canım
Ckyert Tgbatem gaviscon ise yaramadı malesef doktorum kullanabilecegimi söyledi ama emin olamadım bnde
EmelBabacan Tgbatem benım doktorum hamıleyken renı asla kullanılmaz dedı eczaneyede sordum onlarda aynısını soyledı lansor yazdı doktorum
Deryakaya1802 Ckyert ben kullanıyorum canım mide yanması için, mide yanması nedir unuttum sayesinde. Etkili bi şey
Deryakaya1802 Ckyert aynen güzel bi koruyucu. Sabah kalktığımda bakıyorum midem yanma sinyalleri veriyorsa alıyorum bi tane bikaç gün sonra yine alıyorum hep kullanmıyorum.
Wish Ckyert ben kullanıyorum... bi tane içince bile 3-4 gün yanma kesiliyor. Diğer türlü bildiğin acı çekiyorum
Tgbatem Ckyert gavisgon bana da etki etmiyor zaten tadından da feci tiksiniyorum lansor pulset çok fayda ediyor dediğiniz gibi 2 3 gün fayda ediyor ama benim dr um önermedi rennie kullanıyorum ben
Irmakdkm Bana direk ilk haftalarda bunu yazdı ne gaviscon ne rennie verdi bende kullanmadan doktoru değiştirmiştim
Tgbatem EmelBabacan aa çok ilginç bütün tanıdıklarım rennie kullandı 3 farklı dr a gidiyorum onlarda rennie önerdi😂
Neylin Tgbatem bana da cok ilginç geldi .bana reçete yazan doktor ilaçlara hatta yan etkileriyle beraber cok hakim bir doktor ve üstelik ilacı aldığım eczanede hamile olduğumu biliyordu herhangi birşey söylemedi
Tgbatem Neylin çünkü ben yıllardır mide tedawisi görüyorum gittiğim dr a da soruyordum bu ilaçları gebelikte ne yapıcaz diye rennie gaviskon la idare edersin demişti
Neylin Tgbatem evet Benim doktorumda rennie yada gavisgon yazabilirim Dersi ama malum hamilelikTe yaşanan gaz ve kabızlık probleminden dolayı gavisgon kabızlık yaptığı İçin rennie yazdı
Esn Ckyert ben daha çarşamba günü başladım kullanmaya gaviscon kullandım fayda etmedi mide agrısından yanmasından hastanelik oldum doktorum gaviscon geçirmez dedi rennie şurup ve lansor yazdı çok şükür şimdi hiçbi sıkıntım yok