Nur5516 Fatih 💙Zafer kazanan, fetheden (kimse) Selim 💙doğru ve kusursuz olan Arapça kökenli☺️Fatih selim olacak inşallah 😍
Kayrasmom_ BUSRA-2121 Bende oğluma o ismi koymak istiyorum ama bi kaç hocaya sordurdum kesinlikle olmaz diyolarlar ama bende başka isim beğenemiyorum siz araştırdınızmı acaba
BUSRA-2121 Kayrasmom_ neye göre olmaz dediler ☺️ bende araştırdım bi sorun yok tanrı yazan anlamının doğruluğu yok
BUSRA-2121 Kayrasmom_ bir anlamı da Allah’ın koruduğu kayırdığı bence beğeniyorsanız koyabilirsiniz isim bizim içinde çok önemliydi çokta araştırdık
Kayrasmom_ BUSRA-2121 tanrı ismi olduğunu söylediler benim içinde çok önemli isim dine uygun olmayan bi isim koyup ilerde onun vicdan azabını çekmek istemiyorum yine yanına kurandan geçen bi isimde koymak istiyorum ama aklım çok karıştı başka bi isim asla beğenemiyorum
BUSRA-2121 Kayrasmom_ anlamı güzel olsa kuranda olması şart değil biliyorsunuz kuranda geçen bazı isimlerin anlamı kötü ben kulağına okunurken göbek adı da koyacağım. Nufüsa yazdırmayacağım. Ama çok sevdiğim bi isim bekarken seçtiğim bi isimdi ☺️ babam bu konularda çok ünce eleyip sık dokur oda hoca bi sakınca olmadığını söyledi. Yine tabi siz bilirsiniz içinize sinmediyse 🌹
Kayrasmom_ BUSRA-2121 çok teşekkür ederim bende aynı şekilde düşünmüştüm ikinci bi isim koyarım diye içim biraz daha rahatladı şuan😊
BUSRA-2121 Kayrasmom_ rica ederim 🌹 netleşirse elimde yüz adet hediyelik etiketi var ücretsiz gönderebilirim ☺️profilimde bakabilirsiniz
Cem_re24 Nnoktaa Kızımın ismi Eylül Berce olacak 🤗 Eylül: Sonbahar mevsiminin ilk ayı Berce: Suyu seven, suya aşık, seçilmiş seçkin kişi demek. Aynı zamanda eşimle benim isimlerimizin birleşimi 🥰 (Berk&Cemre)
ikitosbikannesi_ Oğlumun adı Hasan Ali : güzel huy sahibi , ulu yüce kişi İkincisi kız olursa Zeynep babasının süsü demekmiş. Eğer ikinci erkek olursa onu bilemiyorum ismi ne olur 🤪🤪