Smyye1B Gayekaragoz Çok pozitif bir bebek insanları doğayı hayvanları çokça seviyor yedi cihan ile barışık kimseye yabanciligi yok 😇 Oldukça sempatik ve albenisi çok fazla 🥰 mücadeleci hırslı azimli bir bebek ayrıca çokça yakışıklı 😍😍 Sakin bir yapısı var kolay kolay ağlayan bir bebek değil tabii Yenidoğan zamanı herkes gibi zorluydu 4.cu aydan sonra annesini hiç yormadi benim kuzum💙
Rabikkk Nnoktaa kızım olursa adı Belya olacak. Anlamı Hızır Aleyhisselam’ın adı. Çok sevdiğim en yakın arkadaşımın adı. Umarım huyu da ona benzer 🥰 erkek olursa daha karar veremedik. 🙊
Egyildizz Nnoktaa Asya isminin anlamı Arapçada şifa veren, tedavi eden, merhem olan anlamlarına gelir. Aynı zamanda Yunancada doğu yani güneşin doğduğu yer anlamı da bulunmaktadır
Figenaymaz Miran ege koyduk oğlumun ismini inşallah 2 aya kucağımıza almak nasip olur🤲 Miran= beylerbeyi, iyi insan Ege= sonu bol ve güçlü, yaşça büyük ulu🥰
Adensmom8 M198935 Eva aynı zaman da çok talihli, uğurlu ve nefes almak anlamında 🥰 kızımın adı sağlıkla gelsin minik hanım 🙏🏻
Nurov Cana_ ahaha hiç bu açıdan bakmamıştım çünki neden bi ünlünün çocuğunun adı da bu😅 dedim heralde moda oldu
Nesekilic Damlaalyz saçma gelebilir ama benimde kızım olucak adını sara düşündüm oğlunuzun adının tersi 🙃 anlamıda halis saf temiz demekmiş fikir olur belki sizede
3prenses1prensannesi Nnoktaa oğlumuzun adini Yağız Alp koyacagiz nasip olursa. Yağız: Yiğit kişi Alp : Cesur, güçlü Anlamlarina geliyolarr 💗