Smyye1B Nnoktaa Ömer; Hayat, Canlılık, Yaşama sebebi Berâ;İyilik, olgunluk, güzellik. Fazilet. Seçkin olma vasfı. Ayrı, uzaklaşma, uzak, ayrılma.💙
Serendipity16 Nnoktaa oğlum olucak inşallah yağız ali koyucaz büyük ihtimal Yağız; esmer, yiğit demek ali ; şanlı kimse, büyük ulu demek
Sym35 Nnoktaa Minik kuşumuzu Salih Eymenimizi heyecanla bekliyoruz 💙 Salih: İyi amel sahibi günah işlemekten uzak kimse. Eymen: Hayırlı bereketli dürüst.
Derya0712 Bizim de evladimizin ismi Melih olacak.Sevimli,güzel ve şirin demek.Sanata duskun,sanatkar ozelligi on plana cikan kisilikleriyle taninir.İsmiyle yasasin cocuklarimiz 💕
Eldgrn Nnoktaa Asel Ceylin Asel cenneti 4 ırmaktan biri Ceylin yengeç yuvası Şöyle ki ben ilk Cennet kapısı olarak öğrendim anlamını ve bu şekilde karar verdik sonra öğrendim ki yengeç yuvası anlamına geliyormuş biz sevdik ve değiştirmedik simd i9 aylık oldu kızım
hasretsisman Nnoktaa Miray ; Ay gibi parlak olan, ışık saçan ve etrafındaki kişilere örnek olan kişidir. 🐣💛
Kaaninannesi37 Oğlumun adı Kaan anlamı kralların kralı kızımın adı da İnci Simay. İnci değerli bir taş Simay da gümüş kadar parlak olan demek. 🥰
Kayrasmom_ BUSRA-2121 Bende oğluma o ismi koymak istiyorum ama bi kaç hocaya sordurdum kesinlikle olmaz diyolarlar ama bende başka isim beğenemiyorum siz araştırdınızmı acaba
Sinemgndg Nnoktaa Ömer koyacağız Allah’ın İzniyle Anlamı; hayat, canlılık, yaşama sebebi, Adalet , Haklıyı Haksızı ayırma demek 🥰♥️