5 günlük taze anne olarak ancak yazmaya fırsat bulabildim ☺️ Her gün buraya girip tüm doğum hikayelerini okuyup rabbim bana da nasip etsin diye dua ediyordum kii sıra bana da geldii. Normal doğumdan korktuğum için doktorumla sezaryen doğum planladık. Sabah 7 buçukta hemen doğuma alacağını söyledi doktorum. Tabi ki heyecanımı korkum bastırdı diyebilirim. Tüm çalışanlar çok ilgiliydi o yüzden biraz cesaret aldım onlardan, iğneden çok korkan ben o belden iğneyi asla hissetmedim zaten uyuşturupta yapıyolar sadece ufacık elektrik çarpması gibi olup geçiyor elimden kan aldılar o daha çok canımı yaktı diyebilirim. Zaten ameliyat hemşireleri size her konuda destek oluyorlar ☺️ spinal anesteziyi bilmiyorum ama epiduralde 5 dk içinde uyuştu bacaklarım hemen sondayı taktılar ve doktorum geldi. Dokunucam ilk önce eğer hissedersen söyle dedi bende tamam dedim aradan sadece 5 dk geçti hazır mısın geliyor oğlun demeye kalmadan yavrumun ilk sesini duydum o anı size anlatamam, hemen yanıma getirdiler o kadar masumdu ki 🥹 biz fotoğrafçı da tutmuştuk bebeğimle ilk fotoğraflar çekildikten sonra babasına teslim etmeye götürdüler benim dikiş işlemleri başladı baskı hissediyordum ama acı sızı tabi ki yok sadece anezteziden dolayı sanırım mide bulantılarım çok oldu onu da anında ilaç vererek kestiler zaten. Kapatmadan temizleme işlemi yapılıyormuş doktorum o anda benim tamamen genel aneztezi ile uyumamı istedi sonrası bende yok zaten gözümü açtığım da ameliyathaneden çıkıyordum. Odaya alındım hemen üstümü giyindirdiler sabah 7 buçuktaydı ameliyat 3 e kadar hep yattım ama idrarımı yapamadığım için yanmam çok oldu hemen bir serum taktılar idrarı mı da yapınca tüm ağrılarım geçti ve yürümeye başladım. İlk ayağa kalkış o kadar kötü değildi sonralarında zaten bebişle ilgilendiğin için yani benim öyle oldu pek yatmadım diyebilirim. Sonra ki sabah gaz çıkarttım. Ve tüm kontrollerin ardından evimize geldikk 🥰🥰 evimm hiç bu kadar böyle huzurlu güzel kokmamıştı ta ki oğlum gelene kadar. Biraz uzun oldu ama bu duyguyu herkes yaşasın inşallah. Her şeye değer 🩵🩵