Karan_ Kızlar şeker yüklemesi yapıldı . Fakat kanım kayboldu ve üzerinde çalışılamadı . Tekrar yükleme yapılmadı . gebelik şekeri olanlar belirtiler neler ? Bende var mı yok mu nasıl anlarım
Deletedmom_112 Karan_ bikaç gün sabah açlığınızı ve ağzınıza ilk lokmadan sonra 1.saat tokluğunuzu sonra 2.saat tokluğunuzu ölçün aynı şekilde öğlen ve akşam yemeğinde de ölçün en azından belki ölçümle anlarsınız
Deletedmom_112 Karan_ evet kesin değil ama az çok anlarsınız ben ölçümlerle anladım olmadı bi dilim pasta yer ölçersiniz bakarsınız sınırı geçiyor mu
Karan_ Pamuk sonucu çıksaydı bende öyle düşünüyor olabilirdim . Ama sonuç çıkmadığı ıcın şeker yüklemesi yaptırdığıma pişman oldum
Deletedmom_112 Karan_ ama o yediğiniz şeye göre değişiyor salatalık domates ekmek peynir zeytin yumurta yerseniz tokluk normal çıkıyor ben 2 tane poğaça yemiştim o şekilde tokluk yüksek çıktı bide patates kızartması
Deletedmom_112 Karan_ inşallah çıkmaz siz gene de gebelik süreci boyunca ara ara takipte kalın şeker bu belli olmuyor
Karan_ Deletedmom_112 evet tokluk şekerime bakılıyor orada 1 saat arayla alınıyor o şekilde belli oluyormuş
Karan_ 3438FG evet ama şeker yüklemesi zaten yaptırdım ben . Hataları yüzünden sonuç çıkmadı boşa gitti kan . 😢 şimdide böyle tetikte bekliyorum yani
Deletedmom_112 Karan_ anladım canım tekrar şeler yüklemesi yapılmıyor mu peki ? Bi kere kanla anlaşılması da zor
3438FG Karan_ Evet evet anladım sizi. Çok kötü bir durum geçmiş olsun ama demek istediğim gidin bi sorun onların suçu bu. Ne demek kanı kaybetmek ? Nolacak şimdi mesela riskede atmaya gelmez çünkü var mı yok mu bilmiyorsunuz
e_blue_sky_a Karan_ dahiliyeye gidin şeker ölçüm çizelgesi isteyin. Bi de uygun Bi ölçüm cihazı alın. 7gun o cizelgeye göre ölçüm yapıp; dahiliyeye ve kadın doğuma götüreceksiniz
Karan_ e_blue_sky_a şeker ölçüm cihazı annemde vardı aldım ara ara takip ediyorum ama gizli olabiliyormuş şeker