Anne_elif Merhaba arkadaşlar . Çok kararsızım . Bebek bezi ıslak mendil pişik kremi bebek şampuanı vücut yağı önerileriniz nelerdir ?
tunasmom Anne_elif bebek bezi olarak molfixle başladım baby turcoyla devam ediyoruz ikisinde de sorun yaşamadım. Şampuan olarak Sivenoyu kullanıyorum içeriği temiz doğal bir ürün. Pişik Kremi olarak İncia ve Iva Natura var onları kullanıyorum onlarında içerikleri temiz . Islak mendil olarakta Baby Turco kullanıyorum yine
mombarbie_ Anne_elif şampuan olarak ecowell tercih ettim pişik kremi bepanthol ama mustelanin içeriği daha temizmis birde ondan alacağım evde bepanthol ve sudocrem var hepsini deneyimleyip hangisinden memnun kalırsam onda devam ederim büyük ihtimal bez olarak da sleepy aldık ilk kullanım için ama bebisin pişik vs durumuna göre değiştirebilirim stok yapmadim.
e_blue_sky_a Anne_elif risk almak istemiyorsanız ilk günler; 1no bez prima premium care 70 adet aldım ben ve sleppy bio natürel ıslak mendili hatta birini kullandım merak edip gayet güzel. Şampuan mustela yenidoğan çok öneren var
EbruBoluKaya Bebek bezi sleppy natural , pişik kremi şampuan losyon yağ mustela , ıslak mendil unibaby ama hiç kullanmadım henüz pamukla siliyorum 22 günlüğüz
ikibaloglanannesi Bebek bezi ve ıslak mendil; Pure baby Sleepy Pişik kremi; sudocrem ve bepanthol Şampuan; Uni baby Losyon ve bebek yağı; goo.n