Hnd_01 _merve11 valla bana doktorum bebeğin gelişimi için kelle paça iç demişti.biraz zayifti.kilo alması icin..ama ben hiç sevmediğim için hiç içmedim.
Kukulikukuli12 _merve11 sakatatlar iyi temizlenmediği iyi pişirilmediği için yasak denir. Toksoplazma bakteri si çiğ etde bulunur ve direk anneden bebeğe bulaşan bir bakteridir. Eti çıplak elle elenmesi bile önerilmez ki elde yara VS varsa direk kandan gecer diye ki ben köfteyi bile eldiven ile yogururdum. Sakaktat da kendiniz yapıyor temizliyorsanız aşırı olmamak şartı ile tüketilebilir. Ben normalde de sakatat yemem hamileyken de yemedim 🤭
denizalismom _merve11 doktorum temiz olduğundan eminsen yiyebilirsin demişti grip olduğum dönem içmiştim iyi de gelmişti 🙏
gncglozclk _merve11 bende işkembe çorbası içtim 😂 cok canım istemişti normalde asla içmem et bile yemem annem yapmıstı içtim vallaha 2 3 kase 😂
Biranneferide Her ay mutlaka düzenli olarak içiyorum ve kendim yapıyorum bebeğin kemik gelişimi için çok faydalı tavuktan hele daha faydalı şimdiki tavukların gram yararı yok. En güzeli paça ,dana pöç ve kemikli etler . Gebelikte çok önemli.
Nur5516 _merve11 kendim evde yapıyorum kurbanda kendimiz temizledik poşetledik grip olunca özellikle tükettim faydasını gördüm
Klcrn _merve11 valla hamile.olduğumu öğrendiğimde yediğim ilk şeydi çokta yedim birşey olmadı şimdi 2.ye hamileyim bundada yedim
Naime662 _merve11 31 haftalık hamileyim her hafta içerim doktoruma sordum tabiki iç faydalı kemik yapısı için senin için devam et ama haftada bir dedi