Şükürler olsun 1 Aralık Cuma günü saat 14:20 de kızımı kucağıma aldım 🌸 Normal bir doğum yaptım ama dikişlerim var 🥹 Rabbim isteyen herkese sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin 🥰 Doğum hikayeme gelirsek 😂
30 kasımda doktor kontrolüm vardı her şey yolundaydı ama açılmaya baktılar ve 2-3 cm civarında dedi tabi ama olanlar ondan sonra oldu benim doğumumu tetikledi alttan bakmaları o dk ağrılarım başladı bende annem yanıma geldiği için eşimle birlikte gezelim hem hava alırız hem açılmam artar dedim ve akşam eve gittiğimde nişanım geldi 😌 sabah namazına kadar çok hafif ağrılarım vardı ama namazdan sonra gittikçe arttı ve ben sabah 9 gibi dayanılmaz ağrılar çekiyorum takip ettiğimde 5 dk da 1 geliyor git gide artıyordu annem hastaneye gidelim ilk doğum suyunu bekleme dedi ve hastaneye geldik belli süre nst kontrol sonrası yatışımı yaptılar gittiğimde 3 cm açıklık ama incelmişti rahmim baya neyse 12 gibi odaya geçtim ağrım geldikçe nefes alıp verdim yürüdüm bir ara sıcak su kasıklarıma tuttum duşa girip ve en son aşırı ağrım geldi ve direk odama doktor ebeler gelip yatağımı doğuma hazırladılar ve ıkınman geldikçe ıkın dediler ve çok zorda olsa ıkınmaya çalıştım en sonunda kızçem doğdu ☺️ şükür şuan iyiyiz rabbim isteyen herkese daha kolay bir doğum nasip etsin