Masal-10 Kızlar 33.haftadayım. Kontrolden çıktım. Bebeğimin boynuna bir sıra kordon dolanması oluşmuş . Çok korkuyorum . Doktor sıkıntı yok olabilir dedi. Yaşayan var mı ? Nette ölür , kan akışı sağlanmaz filan yazıyor 😞
[silindi] Masal-10 1 kordondan pek bisey olmaz korkma ama önemli olan tekrar kordon dolamaması ama açadabilir
Ozgeybs Masal-10 benimde iki tur dolanmisti sıkıntı olmadı birde benimki son haftalar çok az hareket ediyordu o yüzden kordondan mi normal mi anlayamiyorduk. Doktorum beş tur Kordon dolanmış takip ettiğim gebe vardı sıkıntı olmadı deyince rahatlamistik bız
Gzm_Krks Benim bebeğimde de en son 2 tur dolanmıştı. Korkmanıza gerek yok bende öyle doğmuşum :) 37. Haftam 10 gün sonrasına sezaryen tarihi verdi doktor. Hareketlerini kontrol edersiniz yine ama çoğu doktor anne telaş yapmasın diye bunun bilgisini bile vermiyor
[silindi] Gzm_Krks katılıyorum benim de kızım 3 tur dolamıştı ben bir gece sabaha kadar hareketlerini az az hissetmeye başladım doktoruma mesaj attım gel dedi gittiğim de acil sezeryana alındım
Masal-10 Gzm_Krks Çok teşekkür ederim cevabınız için içim içimi yedi doktorda birşey söylemedi sıkıntı yok dedi canım çok sıkkın Allah korusun boğulan bebekler var diyorlar çok tedirginim 😞
Masal-10 [silindi] Çok üzüldüm sizin içinde ne yapacağımı bilemedim buraya yazdım cevabın için teşekkür ederim şimdi durmadan bebek hareketi hissetmeye çalışırım ilk çocuğumu kaybettim karnımda bunada birşey olursa ne yaparım 😥