Merve-metin Kızlar oturduğum yere yakın cumartesi kadın doğum nöbetçi olan bir bu hastane var diğerleri saat 2ye kadar bakıyorlarmış ama ben 4te çıktığım için işten şimdi buraya gidecem bu doktora giden oldu mu hiç nasıl bir doktor bilginiz var mı acaba
bng_12345 Merve-metin merhaba normalde o hastanede farklı bi doktorum var, geçen hafta hamile olduğhmu öğrendiğimde haftasonuydy ve ali bey var diye ona gittim gayet enerjisi güzel bir doktordu
Merve-metin humeyrasmother yok canım çalışıyorum hala 4te çıkacam hastaneye varmam 5.30 olur yüksek ihtimalle
Merve-metin humeyrasmother adetliyim karından baktı 1 tane kistin ve küçük milyonlar var dedi emar istedi hafta içi emarı çektir kistin ve miyomuna bi bakalım dedi yarın sabahta hormon ve amh testini yaptır dedi
Merve-metin humeyrasmother 14.gün adet oldum dün akşamdan beri çok yoğun kanamam var 6.ya ped değiştirdim şu saate kadar
Merve-metin humeyrasmother bu akşam çektirecem canım randevuyla çekiyorlarmış 7.30da çekilecem ilaçlı istemiş dr yarın 16da çıkacakmış sonuçta
Merve-metin humeyrasmother evet canım baktım amh 2,96 çıkmış prolaktin çok yükselmiş 40,77 çıkmış fsh 9,25 lh 11,69 e2 47,07 tsh 1,53 çıkmış