NovaVina_ Kivircikkuala canim karartma hemen enseyi dur bakalım. Unuttun mu kanama görene kadar umudumuzu yitirmiyoruz
Violetaa @Kivircikkuala üzülme canım benim pozitifti sonra 1 hafta içinde değerlerim düştü düşük yaptım . Geçen ayda buay da ki yasal geçirdim . Allah inşallah tez zamanda nasip eder isteyen herkese ♥️♥️
Kivircikkuala Violetaa amin inşallah kuzum Allah razı olsun 🥹 sende inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun ❤️
Aysinnn Kivircikkuala benim ikinci aşılamamda 16. Gün erken gebelik testi silikti ama kanda negatif çıkmıştı. Çok üzülmüştüm o yüzden kan testi kesin çözüm bence testlerle uğraşma kan ver . İnşallah güzel haberler alirsin 🌸
Kivircikkuala NovaVina_ Valla artık yoruldum ya imdat diye bağırmak istiyorum ağlamak istiyorum ya yoruldum ya çok yoruldum artık
NovaVina_ Kivircikkuala etme isyan guzel arkadasim 😔 belki de dogru zamani bekliyor. Belki de sen en hazir oldugun bir zaman da gelecek sana. Hem daha regl de olmamissin lutfen strese sokma simdiden kendini
tatlibebegim_ Kivircikkuala yaa ben senden pozitif haberler bekliyodum ama üzülme inşallah geç döllenme falandır testte çıkmasa bile kanda çıkabiliyor mutlaka kan ver inşallah orda pozitif çıkar, Allah vereceği zamanı biliyor umudunu yitirme 🫶🏻
Esra_Omer_21 Kivircikkuala ben mi yanlış görüyorum yoksa gerçekten orda gölge var mı canım üzülme bide daha iki günün var kan vermek için
Kivircikkuala tatlibebegim_ Esra_Omer_21 mucizeolsunn Evet kızlar varmış ama kuruma olabilir mi emin olamıyorum
Esra_Omer_21 Kivircikkuala bence kuruma değil ya ben o kadar test yaptım hiç birinde böyle kuruma olmadı
mucizeolsunn Kivircikkuala alttaki de baya belli kanı pazartesi mi vereceksin ben öyle düşünüyorum dün test yaptım negatif di
Kivircikkuala Esra_Omer_21 az önce dayanamayıp test yaptım yeniden ama kahvaltı sonrası negatif çıktı bu sefer de 😃
Gunesh856 Kivircikkuala Bir iki gun bekle adet olmazsan kan ver cikar ben gecen ay 14gunumde adet olmusdum o yuzden testlerle kendini yorma insani cok yoruyor insallah hamilesindir bende golge gibi gordum testlerinde