Mervebbcggf bende sezeryan oldum sütün olup olmamasının bir alakası oldugunu sanmıyorum. Siz benim sütüm var yeterli hemde yetiyor diye düşünün. hem dünyanın sonu değil mama var ben mama kullanmadım ama kullanadabilirim. Önce dış seslere kapatın kendinizi kimseyi duymayın. Herkesin anneliği kendi yavrusuna. kendinize bebeğinize siz yetiyorsunuz birde ilk günler az süt gelir o en onemli sütlerdendir az ama bol yağlı. Sonra memeler şişer kocaman olur dengesiz bir süt üretimi olur. Daha sonra meme süt terbiye olur ama siz ne oldu sütüm mü azaldı dersiniz ama hayır terbiye olmuştur. İhtiyaca göre süt üretir. Birde sütü arttırıcam diye çok tatlı vs yemeyin sonra kiloya takılırsınız. Tatlı sadece susatıyor. Sütün çogu su zaten. Süt yapan besin pek yok kimi kaşık kaşık yiyor olmuyor kimi yemiyor oluyor bunlar kişiye bebege göre değişiyor bence. Süt yapaın diye türlü türlü şey deniyor stres için anne ama süt yok. Ele güne sütüm var diyecek çünkü aile buyuklerinin en çok sordugu şey emziriyor musun ? Misafir gelir emziriyor musun? Her bebegın her annenin özeli ister emziririr ister mama verir. Bol su bol uyku ve stressiz bir bakış açısı.bir de gece besleme süt üretimini arttırır Ha birde dış sesleri kapatın. Anne bebek temas etsin yeni hayatlarına alışsın. Yeni düzenini kursun. Allah analı babalı sağlık buyutmeyi nasip etsin. Kızımı 2,5 yaşa kadar emzirdim