Deri321 Gizem_123ibo ama eğer değilseniz 1 soğanı kabuğunu kesip 2 bardak suda kaynatıp suyunu içersiniz. Saraçoğlu tarifi youtubeda var ordan detaylı bakın
sevimuslu Gizem_123ibo soğana kesinlikle bıçak sürme,kabuğunu soyma yumrugunla vur yarıldım ikiye bir cezveye suyla beraber koy turuncu rengi çıkana kadar kaynat daha sonra süzüp icebilirsin, tadı biraz kötu ben limon sıkıp içiyordum 🥹🥹
Nesfur41 Deri321 Acaba doğumu tetikler mi soğan suyu şimdi okuyunca aklıma takıldı herhangi bir bilgide bulamadım
Deri321 Nesfur41 düşük yaptırdığın biliyorum çünkü çok iyi bi antibiyotiktir soğan ve yumurtalıkları kadınsal herşeyi temizler adeti düzenler adet düzensizliği için yapmıştım bir ara hemen adet oluyodum söktürüyor
Nesfur41 Deri321 Tabi ki adet söktürücü özelliği var ilk zamanlarda çok tehlikeli son zamanlarda da doğurturmu acaba işte 😂😂
Deri321 Nesfur41 bende öyle anladım 😅😅 sen ne yapacan doğurtup doğurmadığına içme tadı güzel diye içmek istemiyorsundur herhalde 😅 doğumun kolaylaşsın diye istiyorsan meryem ana otunu felan araştır onlar etkili kullananlar rahatlıyormuş epey doğum esnasında açılma yapıp kolaylaştırıyor