Kızlar öncelikle merhaba bebek bir haftadır sadece sol tarafım hissediyordum orada sertleşiyordu duruyordu daha sonra bebek yerini sevdi belirdi yerde kalır dediler bu arada 26+2 günlük hamileyim. Dün gece 3 sularında şiddetli sağ taraf ağrısı dayanılmıycak uyutmayan baya şiddetli bir ağrı ile uyandım sağ taraf çok kötüydü yürüyemiyordum bile 15 dakika süre tutunca sağ taraf ağrı siddetleniyordu gece 4:30 özel takipliyim doktorum bulamam diye Adana Yeni şehir kadın doğum acile geldim.
Daha sonra acilde bebek plesanta sıkıntı olduğunu hakaretli kalp atışında sıkıntı olmadığı söylendi. Altan bakıldı açılmam yoktu ulstron rahim ağzı kapalıydı Daha sonra yatış verildi doğumhaneki doktor kız aynı şeyi söyledi hocası çağırdı oda baktı bazen yanılma olduğunu söyledi benim karnım kasigim değil sağ tarafım ağrıyordu oradan alt bakıldı iki kere Altan elle bakıldı açılmam yoktu ama sancım kesilmiyordu saat 10 sularında kendi doktorumu aradım asistanı çıktı ve yapabilecek birşey olmadığını sancı idrar yolu veya böbrek yapabileceğini buranın ne kadar sürede yatiracagini bilmediği için sancı durumda iletişim geçelim dedi. Bu arada 21 haftada detaylı ultrason Adana doçent hakan kalaycı var ona yaptırdım sıkıntı yoktu daha sonra 24 haftada tekrar gittiğimde bebek suyun rahim ağzı kapalı olduğunu bebek kilosunun herşey yolunda olduğunu söyledi. Neyse kızlar 2 serum 2 ağrı kesici yedim ama sancım hafiflemiyor üzerine yatamıyorum dönemiyorum yürüyemiyorum tuvalet zorla gidiyorsun sağ taraf kısacası git gide artıyordu Nts bağladılar sık sık sancı yok sonra direndim ciğer geliştirici iğne yapıldı idrar enfeksiyon varsa sağ taraf ağrıyorsa neden yapıyorsunuz dedim tedbir amaçlı dediler neyse kızlar hastanede çalışan kadın doğumcu çocukluk arkadaşım var o geldi oda bebek sıkıntı olmadığını söyledi ciğer geliştirici 12 saat arayla 2 toz yapılacağını söyledi beni sağolsun servis aldı çünkü doğum hanede bağıran çağıran doğum gelen anlatamam eşim almadilar eşim sabah 6 gibi annem aldı geldi 4:30 hastaneye girmiştim neyse kızlar servis BTS bağlandı sancı yok Altan bakıldı elle açılma yok ama ben dayanamıyorum akşam gelen doktorun şok şekilde erken doğum risk olduğunu idrarım birşey olmadığını söyledi suya katılıp içilen ilaç verdiler kültür daha çıkmamıştı neyse kızlar sanci sağ tarafım alevleniyordu acıya dayanıklı kızım ama artık gucum kalmadı duramıyordum şuan sabah bekliyorum koskoca hastane üroloji doktor yokmuş ben bebek iyi olduğunu böbrek safra kesesi olacağını tıp okumadığım halde biliyorum şuan hastaneden yazıyorum dualarınıza ihtiyacım var sağ tarafım ağrı kesilmiyor git gide dayanılmıycak hal alıyor en son dün gece 3 kadar uyuduğum duruyorum sabah çıkmayı bekliyorum benim gibi başına gelen bu süreç yaşayan varmı biraz uzun oldu hakkınızı helal edin kanama lekenme yok çok şükür