Senneanlarsinya döküntü değil ufak sivilce gibi bişey kaşınıyor kaşoyomca hemen ufaktan kanıyor . Bacağınızı kaşıdıktan sonra kolunuzu kaşırsanız kolunuza geçer zaten herşeyinizi 90 derecede yıkayın beyaz sirkeyle yıkanın beyaz sirke ile çamaşırlarını yıkayın evinşzş temizleyin ama en önemlisi ilacını kullanmanız . İlaç sarı renginde vazelin gibi birşey 3 gece üst üste vucudunuza sürüyorsunuz 3 gün boyunca aynı elbiseler ile kalıyorsunuz 3. Gğnğn sonunda duş alıyorsunuz o giymiş oldupunuz elbşssleri bir hafta poşette tutucaksınız balkonda vs isterseniz atın isterseniz yine yüksek derecede yıkayın . Duş aldıktan sonra yeni ve temiz ütüllenmiş kıyafetler giymelisinşz yatak çarşaf herşey değişmeli yüksek derecede yıkanmalı ve ütülenmeli . Başka birşne bulaştıktan 14 15 gün sonra kendşnç belli etmeye başlıyor rabbi. Yardımcınız olsun biraz zor ve başkalarının kıyafetlerini ve başkası siizn elbisleirnizi giymesin havlular ayrı olmalı ortak olan herşeyden bulaşıyor bu sene çok yaygın zaten bu hastalık ama ben bunu 3 sene önce geçirdim çok zordu aynı ilacı kocama çoçupuma kullandım