Alralmra 37+1 son 6 gün inşAllah Cuma günü nasipse doğum var, Sağlıkla hayırla kucaklarız inşAllah 🤲🏻🥰
PapatyaAsk Son 24 uygulamaya göre ama kendi ne zmn gelmk isteyecek bakalim kucuk hanımın keyfine bağlı binkac gündürde kasılmalar var ama vücut kendini doğuma hazırlıyor galiba😮💨
gulcanak02_ Mine271992 biz bugün 36 olduk dün hastahaneye gittim sezeryan istiyorum öylede gözüküyo kontrol süresi içinde tekrar gel dedi 1 hafta sonra tekrar gidicem şuan bebeğim ters o zamana kadar dönmezse sezeryan olucak dönersede alttan muayne ettirmeden direk sezeryan diyeceğim normal doğumdan çok korkuyorum kısacası daha ne kadar var önümüzde bilmiyorum 🥴
Nur1631 Son 9 günüm ama henüz dönmemiş bile vê çatı muayenesi oldum rahmin çok yukarıda dedi doktor var mı bu durumu yaşayan acaba ya 🙄 şuan bütün tuşlara bastım resmen yürüyüş merdiven in çık squat meme masajı 😅
YFY 12sine sezeryan günümüz var. İkinci doğum olduğu için planlı. İnşallah yaramazlık yapıp erkenden gelmek istemez çünkü daha ev işleri var yapılacak😄
Ulkuuuu Mine271992 merhaba bende 39+3 um iki gün önce pembeyle başlayan aakinti geldi sonra kahveden kırmızıya döndü bugünde avuç içimi kapsayacak kadar kan geldi.Sizde de öyle mi oldu? kasik agrim ve bel ağrım eşlik ediyor sanki adet olmuşum gibi Dün muayenedeydim açıklık ve sancı yoktu
mho0910 Mine271992 sonnnn 2😬😍 ikinci gebeliğim ilki zorunlu sezaryen olunca Buda sezaryen olacak Salı günü korku heyecan hepsi bir arada 4 yaşında oğlum var ikinci oğlum geliyor
rabiaozcans henüz 37+1 haftalık. 38+0’da çatı muayenesi olacağım. bebeğin başı epeydir aşağıda zaten ama kanala girip girmediği hakkında bilgim yok. normal doğum istiyorum ama bakalım😊💖