Hsret1234 Evet kızlar Allah nasip ederse ev almayı düşünüyoruz bütçemize uygun fiyata bulduk fakat kat mukiyetli diyo. Sizce alınır mı sonradan sıkıntı yaşar mıyız. Ne demek oluyor yani kat mülkiyetli
Annebebek012 Hsret1234 bildiğim kadarıyla kat mülkiyetli iskanlı oluyor zaten alınması gereken tapu türü diye biliyorum bizim evimizin tapusu da öyle kat irtifaklı falan inşaat olarak gözüküyor iskanı yok diye biliyorum yanlısım varsa beni de düzeltsin ler ☺
LamiyaCetinkaya Hsret1234 Eşim emlakçı ona sordum emin olmak için. Söylediğine göre en iyi tapu türü bu, direkt olarak dairenin tapusu sizin oluyor daha sonra sıkıntı yaşamamak için en güzel seçenek 😊
Brcshnyvz Hsret1234 Alınması gereken Tapu zaten kat mülkiyetli olan, dairenin tapusu oluyor diğerleri arsa paylı.
Hsret1234 LamiyaCetinkaya Yaa çok tşk ederim içim çok rahatladı valla daireyi uyguna bulduk bide Allah nasip ederse yarın görüşcez dua edin ne olur yıllardır kiraciyiz hamileyim bebeğimin nasibiyle ins ev sahibi oluruz
LamiyaCetinkaya Hsret1234 Allah sağlıkla sıhhatle yaşamayı nasip etsin güzelim, daha güzellerini de alırsınız inşallah ❤️