sasha Kdkdndnenne kardeşim geçmiş olsun ve aynı anda hayırlı olsun, ne güzel atlatmışsın, inşallah biz de tez zamanda atlatırız. Sezaryen sonrası ilk kalkma ve ağrılar kisilmini merak ediyorum ben, bahsedersen sevinirim
2cat1baby Kdkdndnenne Sezaryen öncesi ekstra yaptığın hazırlık var mı? Ameliyattan sonra ağrıların dikişlerin nasıl geçti? bir de en büyük korkum süt şimdiden inmesi için sağmaya başladım boş boş sağıyorum.Süt konusunda neler yaşadın nasıl geldi
alperirem Kdkdndnenne çok geçmiş olsun umarım iyisinizdir. İlk ayağa kalkma nasıl oluyor ben de onu çok merak ediyorum
Kdkdndnenne sasha ilk 3 gğn biraz ağrılı ki benim makat geliş olduğu için fazla hırpalandım normal kafa geliş belki o kadar değildir
Kdkdndnenne sasha bebeğin verdiği bir kuvvet oluyor yoksa hemen atlatılacak bir ameliyat değil anne gücü geliyor insana
Kdkdndnenne alperirem ilk 6 saat kalkamadım sonra yürüyüş yaptırdılar gece kendim eşimle 2 kez hastane bahçesine indim ama çok çok yavaş yürüyebildim Günümde süpürge yaptım evde 🙂 şuan daha da iyiyim eğilip kalkabiliyorum ilk 5 gün kendim evde yürüyüşler yaptım hep 3. Gğn dr gittim dikişlerim için bandaj çıkarıldı evde pansuman yapılıyor sadece
Kdkdndnenne 2cat1baby sütüm ilk 3 gün gelmedi desem doğru olur doktorum 3 gğn sonra gelir sezaryen olduğun için dedi öyle de oldu gğn geçtikçe daha da artıyor ilk 3 gğn mama vermek zorunda kaldık
Kdkdndnenne Kendini salmazsan gayette iyileşiyorsun ben 2. Gğn eşime beni hastaneye yatırın dedim 3. Gğn kendim kontrole gittim çocuğumun üstünü değiştirdim muayenede