HappyMom Sadece indirim ve kampanya duyurusu paylaşabilirsiniz. 🛍️ En çok tercih edilen kampanyalı ürünler: Bebek Bezleri https://ty.gl/cbhq93t9zv Islak Mendil https://ty.gl/e5m8ie01a4
Azra8Engin HappyMom baby turco yenidogan ıslak mendil 12×60 paket 2 alımda ikincisi 1 TL. 10 TL de kupon var. 24×60 Paker 431 TL ye geldi 😊
Cana_ HappyMom kızlar dün ebebeğe gittim 3 lü zıbın takımı vardı şapkasıyla alt üst takım nir pembe birde mavi rengi vardı 200tlden 50tlye düşmüş şaka gibi ama sadece pembe rengi mavi renk yine 200tl size görsel atmak için internet sitesinden baktım ama bulamadım her mağazada varımıdır bilmiyorum bn Marmaris’te gördüm
fatimaaaakrc HappyMom hepsiburada’da Molfix ikincisi %50 indirimde çok uyguna geliyor bir numaralar bir lira 58 kuruşa falan geliyor
Mrv38 E bebek de emzirme sütyenlerin de %50 indirim vardı 3 aralığa kadar tanesi 60 liraya geliyor çok uygun
Ozlemgokce E bebek uygulamasında 1000 tlye 200 TL hediye çeki veriyormus 2-5 aralık arasında uygulamaya girin önünüze cıkıyor zaten
Ziynetdefne16 Ebebekte bebek tanımlarının bazıları çok ucuzlamisti montların coguda 300 tl ydi bende emzirme sütyeni aldım 60 tl yarı fiyatinaydi
Senemikoo Bugün alışveriş için civil mağazasına gittim patikli-patiksiz tek altlar vardı 60 TL ye 2li 3lü takımların fiyatı da düşmüştü
e_blue_sky_a Civil mağazaları e bebek e göre çok daha uygundu. Civil prima premium care 1 no 70li 350tl gibi biseydi. Kıyafetlerde indirim var.
AymTii Bugün e bebekte lansinoh göğüs pompası tekli elektrikli 1700tlden 1300 civarına düşmüş. Ben 1700ken almıştım o yüzden dikkatimi çekti 😂 henüz kullanamadım doğum yapmadığım için ama karnımda denedim vakumun gayet iyiydi.
Nurasl1 Civilde bebek arabalarinda indirimler vardı zibinlarda falan bugün travel sistem care bebek arabası 4999 düşmüştü pusetde var içinde
Nnoktaa Tavsiye üzerine aldığım EVA Klasik Orta Boy Mesane Pedi 20 Adet 20*1 Paket(33cm) trendyolda 74.90₺
annisannis e bebekte 11-14 aralık tarihleri arasında %25 indirimler başladı belirli katagorilerde. özellikle oioi beslenme gereçleri, philips avent ürünleri baya uyguna geliyor
rich_mom Ankara antaras avm de bebek adası var orda bebek arabası park yataklarda indirim var ben prego marka park yatak ve bebek arabası aldim 20.000 TL daha uygun fiyatlı olanları da var.. Ayrıca kıyafetler cok uygun takımlar 130 150 lira tutumlar 79 lira falan.
neselisimge Mopaşlarda bebek bezleri indirimde ben molfix gördüm büyük paketleri vardı, kullananlara duyurulur.