Ummuhan_Ozer umrumdadegil sağolun benimkiler küçük değiller Allah tan çok zorlanmıyorum ama gerçekten çocuğu küçük olanların işi zor 😊🥰
Papatyaebru umrumdadegil 31+0 3 Şubat görünüyor doğum kızım olacak inşallah nasipse geceleri 2 saat arayla tuvalete kalkmaktan uyku kalmadı birde üstüne mide yanması ve bacak ağrısı eklendi zor geçiyor biraz 😔
Gayekaragoz 35+4 , 31 günümüz kaldı. Günler azaldıkça heyecan artıyor geceleri düşünmekten uyuyamıyorum nasıl olacak diye :) uyurken kalça ağrıları zorluyor ve kasık ağrıları başladı öyle olunca acaba diyorum :) uygulamaya göre 2 Ocak görünüyor
Ess23 34+1 sürekli masaj isteği benimde 41 gün gözüküyor inşallah zamanında doğal yollardan sağlıkla kucağıma alırım🤲🏻💙
2prenses_masal-oyku umrumdadegil 35 içindeyiz ikinci kızım 🩷 🩷 miğde yanmam var kalkınca sanki aşağıdan çıkıverecekmiş gibi göbeğimi kaldıramıyorum resmen birdee vajina kısmında belirsiz bir ağrım var bazen yürüyemiyorum bazen yatakta bile dönemiyorum onun dışında uyku düzeni problemim var malesef 🤷🏻♀️
2prenses_masal-oyku umrumdadegil normal dedi doktor çocuk büyüyo baskı yapıyo çok normal dedi ama bana göre değil tabi ki canım yanıyo ve çok zorlanıyorum çünkü 🥺
sevimuslu umrumdadegil 29+2 yiz 75 günümüz kaldığı, kızım çok yaramaz şuan karnimda dans ettiği için uykuya dalamiyorum bir de mide yanması var tabi 😂😂❤️