Busraaa1014 Eyvz Çok yakınız benimde sezeryan ama günü henüz belli değil 31+5 im. Nasıl geçiyor haraketler nasıl karnınız sertleşiyor mu 😊
Eyvz Busraaa1014 evet sertleşme var bazen ayakları ile tekme atınca çok canım yanıyor vajinaya doğru günde 1 2 kere baskı hissetmeye başladım . Haftaya salı kontrolüm var . Hiç bir iş yapasım yok her fırsatta yatıyorum .
Busraaa1014 Eyvz Bazen ayaklarını koyuyor bazen kafasını o kısımlar sertleşiyor. Benimde aynı şekilde vajinama saniyelik baskı oluyor sancı yapıyor geciyo. Halsizligim şuan yok çok şükür ama gece çok uyanıyorum
Eyvz Busraaa1014 o gece uyanmaları bende de çok oluyor eşime çok uyuyor diye kızıyorum bile bazen şakayla karışık
Busraaa1014 Eyvz Ahahah babalar rahat zaten canım olan herşey bize 😊 sağlıklı olsunlarda napalim artık. Siz kendimiz mi sezeryan istediniz
2_erkekannesi_ umrumdadegil Son 33 , ikinci gebeliğim ikiside erkek , agirlastim hiç birsey yapmasım gelmiyor bazen ,herseyimiz hazır şükür ocağın ilk haftasina gün verdi doktorumuz bakalim nasip kismet sadece kaşıntı artti ellerimde ayaklarimda ve göbüşde 🌸
umrumdadegil 2_erkekannesi_ maşallah çok az kalmış 🥰 sağlıkla gelsin kaşıntılar bir an önce geçer inşallah 💜
Eyvz Busraaa1014 hamileliğin ilk başından beri sezeryan istedim . Panikliyim ve yüksek nabiz problemim var .