GamzeCan Zeliha66 gelirim diyor ilçeye gitmem o an zor diye ama blmiyorm ki böylr doğum anında ortada kalcakmısım gibi hissediyorm😏
Tugbamete Kızlar bu kasılma sertleşme dediğiniz bebek böyle bi tarafa toplanıyo taş gibi oluyo böyle karnınızın şekli kayıyo yumurta gibi bi tarafı çıkıyo o mu demek ?
GamzeTopluKk Tugbamete ben onu hep çocuğun poposu başı vs sanıyordum meğersem kasilmaymiş şu anda öğrendim 😂
GamzeCan Reyyan1310 ayy doktor değiştirmek zor ama bide şehir değiştirmek cok cok zor Allah yardımcın olsun canım😏🙏🏻
Tugbamete GamzeCan evet benim yaklaşık 3 haftadır oluyor kasıklarımda da sancım var belime vuran 37 haftalık oldum nst dede sancım çıkıyor her hafta kontrole gidiyorum inşallah 40 a kadar dayanır daha çok eksiğim var çünkü 🙈🙈
GamzeCan Tugbamete erkekse dayanır diyolar bilemiyoruum☺️🙈 Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsn canmm🙏🏻
Meli GamzeTopluKk biryere toplanıp toplanıp birden salıyormu kendni siiznkide 😬bide bazen öyle kuvvetli vuruyorki şaşırtıyor
Tugbamete GamzeTopluKk bende öyle sanıyodum ya hep yorumlarda görüyordum kasılmam sertleşmem var diye bende ilk kez öğrendim 🙈🙈
GamzeTopluKk Meli aynen canım acıyor bazı tekmeler i siçratiyor yerimden , kaburgalarim batıyor otururken şekilden şekile giriyorum bazen :)
gamzebella GamzeTopluKk ay kızlar bende 36 haftadayım benide bazen yerimden hoplatıyor ve ayağa kalkınca toplanıyo gibi bişey oluyo o kasılmamı anlamadım oturdugumda da sertleşiyo bazen göbişim ama böyle saniyelik oluyo gibi naaıl ayırt edicem yaa 😣
Elifaaksoyy GamzeCan Benimde 30 küsür çıktı canım 28+1de doktorum bi sıkıntı olacağını sanmıyorum ama tedbir amaçlı ilaçlara devam edelim dedi şükürler olsun bu günlere geldik sonlarıda görürüz inşallah
GlZngin GamzeCan duphalac iç canım, bir ölçek bile seni wc ye çıkarır. Kabız olmamız lazım bizim o yüzden dr verdi bana . Düzenli kullanıyorum hergün