Bircanm Hanımlar merhaba pazartesi günü etlik şehirde şeker yüklemesi yaptircam içeceği kendimiz eczanedenmi alıp gidiyoruz yoksa oradan mı veriliyor yaptıranlar bilgi verirse çok sevinirim 😊
tugcesakzci Bircanm bilkent şehir hastanesinde yaptırdım içeceği kan aldırdığım yerde verdiler ben almadım. Orada da öyledir bence
Bircanm Melos066 anladım benim ilk gebeligimde şeker çıkmıştı korkumdan yaptırıyorum sağlıkla gelsinler inşallah
Biperi @“Bircanm” hayırlı akşamlar geçen hafta yaptırdım bende muayene sırasında doktorun yanındaki hemşire veriyor içeceği alıp çıkıyorsunuz önce içmeden idrar, içtikten 1 saat sonrada kan veriyorsunuz. İçeceğin ücreti falan yok 🤗
Bircanm Lunalunay zorunlu değil ama eğer şekeriniz varsa ve bunu bilmezseniz bebeğin suyunda fazlalık veya azlık, erken doğum riskini göze almanız gerekecek bence doktorunuza sorun onlar daha açıklayıcı şekilde anlatır 🌸
mirooo Bircanm şehir hastanesinde kadın doğum bölümünemi randevu alınıyor bu testler için, normalde özele gidiyorum fakat şehir hastanesinde yaptırmak istiyorum