Melos066 Maranbetul mide bulantısı halsizlik hep vardı birde ekşi yeme aşırı derecede vardı ilk 3 ayda şu an da var da çok çok deil arada bir ama bulantı khalsizlik halen var kız cinsiyetimiz
Melos066 Maranbetul saçlarım gürleşti daha sık dökülme hep vardı artma azalma olmadı vücudumda yani yüzümde hiç sivilce falan çıkmaz oldu çok strese girersem 1 tane falan cenemde küçük
aslininbebegi22 Maranbetul 18 haftalık oldum henüz kilo almadım sadece göbek sivri totom eridi resmen, bulantım oldu kusmam oldu, evet net olarak vücut kılları daha hızlı uzuyor, idrar rengine bakarak yorum yapanlar vardı idrarım gerçekten böyle açık sarı-yeşilimsi gibi😅 oğlum oluyor🩵 Kızımda direk kilo almaya başlamıştım basenlerim büyümüştü göbeğim daha yayvandı bulantım kusmam hiç olmadı ve Allah düşmanımın başına vermesin gebelik puppu oldum doğurana kadar kaşınmıştım♥️ Yüz güzelliğine pek inanmıyorum ikisinde de herkes güzelleştin diyor ya da yalan söylüyorlar😅 ha bide kızımda kese fasulye gibiydi bebek kesede sağdaydı, oğlum da kese yuvarlak bebek kesede soldaydı ilk göründüğünde🐣
Maranbetul aslininbebegi22 bende kilo almaya başladım ama yüzümde normalde sivilce çıkmazdı cildim kuru çünkü şimdi nokta nokta yüzüm mahvetti bu çocuk beni daha doğmadan 😂
aslininbebegi22 Maranbetul kimi diyor kız annenin güzelliğini alır anne çirkin olur oğlanda güzelleşir, kimi diyor yüzün güzelleşti kızın olacak sivilce basmış erkek olacak😅 Siz bence göbeği baz alın ya da şu kesede ki ilk konumunı ramzi teoremi var bi internetten bakın bende kızımda tutu bebek kesede sağdaydı, şimdikini geç öğrendiğimiz için kesede ilk gördüğümüzde ortadaydı ama sola yakın ona yorum yapamıyroum😅
aslininbebegi22 Leyladua bence en önemli belirti gerçekten göbek yayvan sivri muhabbeti. Bulantı kusma biraz kişiden kişiye değişiyor kızımda hiç bulantım olmadı aksine iştahım açıldı aşermem olmadı şuan gibi gebeliğimde aksine ilk zamanlar çok bulantım oldu kustum. Erkek gebeliği rahat derler ama bende tam tersi oldu. Ama şu göbek basen olayına artık net eminim kızımda direk büyümüştü basenlerim göbeğim yayvan direk hamile moduna giriyorsun ama şusn 18 haftalığım hamile olduğumu anlamıyorlar bile göbeğim hafif var ver sadece bel boşluğu belli pop yok😅 Allah gönlünüzden geçeni sağlıkla versin inşallah bence oğlunuz olacak eğer göbek sivri basen yoksa😇
Maranbetul aslininbebegi22 bebek sağ altta gördük ilk rahat geçiyor kalçalarım ve göbeğim büyümeye başladı 9 haftalık ama böyle hemen belli olur mu . Ama ne düzgün aşermem yok ne miğdem öyle çok bulanmıyor bazen hamile olduğumu unutuyorum sadece saç dökülmem uyku halim birde sivilcelerim
Ozr42 Saç dökülmem olmuştu başta ve bi anda sivilcelendim vücudumda özellikle. Çok bulantım olmadı 1 -2 ay belki çektim. Başlarda tuzlu ekşili şeyler seviyordum şimdide tatlıya düşkünüm. Oğlum olacak 🥰
Ozr42 Maranbetul 9 haftalıkken benim bulantılarım vardı. Sizin haftanız öyleymiş. Sivilcelenmede hormon artışından dolayıymış doktora o zaman sormuştum. Biraz daha dişinizi sıkın özele giderseniz 12. Haftada öğrenirsiniz . Erkekse çok yanılma olmuyor. Ben 12. Haftada öğrendim erkek dediler 32+5 im değişmedi.
isum Maranbetul hamile kalmadan çok sivilce olurdu çenemde, şimdi tamamen gittiler, başka bir belirtim yok ve erkek
Havvakc Aşırı mide bulantısı 18 hafta oldu hala geçmiyor, yoğun saç dökülmesi, eksi tuzlu yeme isteği, yayvan bir göbek , halsizlik yorgunluk nefes nefese kalma. Herkes kız derken cinsiyet erkek 😁
Aypare 13 haftaya kadar ciddi mide bulantısı ve hep ekşi şeyler yedim. 20 hafta olduk hâlâ kusarım.. hızlı kilo aldım. Saçlarım gürleşti hafiften. Karnim sivri büyüyor. Bebisim erkek 💙😁
MomsE Maranbetul gebeliği sıfır belirtiyle öğrendim, öğrendikten sonra 4 ayım kusmakla geçti, sürekli ekşi yedim, Çin Rus ne takvimi varsa hepsine baktım kız çıkıyordu 😅 bir de bebiş hep soldaydı kesede oğlum olacak 💙