-ezgi-- Kızlar merhaba, 4 haftalık gebeyim ve cildimde sivilcelenme oldu aşırı rahatsızım bu durumdan. Yaşayan varsa tavsiye rica ediyorum. Şu an aloe veralı sabun kullanıyorum ne yapabilirim?
Banutugba -ezgi-- hiç korkmayın vücut gebelikten yükselen hormonlara tepki veriyor. Bende 2.aydan sonra kendi kendine geçmişti. Kükürtlü sabunu lokal olarak uygulayabilirsiniz ☺️ hayırlı olsun inşallah ☺️
Aysegul166 -ezgi-- benimde bozuldu bekarken roancutan kullanmıştım bilinir sivilce hapı 2 senedir sivilce nedir bilmezdim şuan yüzüm sivilce baskınına uğramış durumda sağlıkçı olduğumdan evde krem karışımım vardı onu sürdüm biraz iyi geldi onun dışında geçmiştede sivilce için ne krem kullandıysam fayda etmemişti kendi haline bıraktım mecburen bende aloeveralı sabunla yıkıyorum güzelliğimin çocuğuma gitmesini temenni ederek sabrediyorum 😂
Youngmom8 -ezgi-- boşver doğumdan sonra geçer bende hamileyken çok kötü olmuştu yüzüm şikayet ederdim hep düşük yapıp o sıkıntıları yaşayınca anlıyorsun herşeyin değerini daha çok gelip geçici anın tadını çıkar birdaha bu günler geri gelmeyecek🙏🏻
-ezgi-- Aysegul166 peki aloeveralı sabun işinize yaradı mı ben yeni kullanmaya başladım da Bu arada evet inşallah güzelliğimiz geçiyordur 😂
Aysegul166 -ezgi-- en azından yüzümdeki yağları alıp sivilcenin daha hızlı kurumasını sağlıyo çıkmaması gibi bi mucize beklememek lazım
dhbetul Benim cildim de mahvoldu ve nolur nolmaz bebeğe geçer emiliyor ciltte sonuçta diye bütün serum krem vs hepsini bıraktım. Bebek şampuanıyla veya dove sabunla yıkıyorum valla kuruttu sivilceleri iyi geldi istersen bir dene.