Cennet-donder Evet hanımlar biz bugün 15 haftalık olduk çok şükür sizlerin nasıl gidiyor mide bulantılarınız devam ediyor mu cinsiyetleri öğrendiniz mi
Esmam_ela25 Cennet-donder mide bulantısı yok ama bel ve kalça ağırısı bol bol uykuyla yola devam ediyorum bu arada cinsiyetler belimi 😊
Hilaldabaan Cennet-donder mide bulantım azaldı ama ara ara devam ediyor yemekten sonra çok şişiyorum nefes alamıyorum çok rahatsız oluyorum 😂😂sanırım oğlum olacak
Cennet-donder Esmam_ela25 benim 1 haftaya yakındır sırt ağrım oluyor cinsiyet tam olarak belli değil %60 erkek dedi çarşamba günü tekrar kontrol var o zaman bebek gösterirse belli olur inşallah göstermiyor 😂
Cennet-donder Hilaldabaan benim de aynı sma hala korkuyorum bugün ben de mide ilacını bırakmayı denedim inşallah sabah pişmanlık yaşamam 😅
Esmam_ela25 Cennet-donder keşke bende azda olsa cinsiyet hakında fikrim olsa aslında az çok tahmin edebiliyorum ama doktorun kendi söylemesi insanın içini rahatlatıyor 🤭
ElaEge Bizde bugün 15. Haftayı doldurduk ama hala içimde korku var içerde napıyo nasıl acaba sürekli doktora gidesim geliyor zor tutuyorum kendimi keşke görebilsem her an
Cennet-donder ElaEge gerçekten öyle oluyor zaman geçmiyor ki kontrol günü gelsin Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın
Esmam_ela25 Cennet-donder evet sağlıklı olsunlarda ona göre hazırlık yapmak istiyoruz benimde ocakta detaylı var anca onda öğrenirim artık
tugbadurmaz34 Cennet-donder bende şimdi 15 oldum 🥰 çok şükür güzel geçiyor 🧿 cinsiyet için doktorum 16 da gel dedi randevu aldım haftaya cuma bakalım inşallah belli olacak
Cennet-donder tugbadurmaz34 benim de net olarak çarşamba günü belli olacak hakkımızda hayırlısı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah