mrvsvs54 Zeyneprky1 son adete gore 5+3 aslinda ama 4 hafta cikti bugun kese gec dollenmedir dedi doktorum tekrar gidecegim 😊
mrvsvs54 Youngmotherr ne guzel 🥰 bende 5+3 diye gittim bugun keseyi gorurum diye gec dollenmeymis 4 haftalik cikti keseyi gordumde daha kucucukmus buda benim ultrasonum 🤭https://share.icloud.com/photos/0d2naQgXEDXewMTvkeLaWJO9g
Hlimee mrvsvs54 4 buçuk haftalık canım burada kese ve yolk sac görmüştük 9 gün sonra kalp atışını dinledik
mrvsvs54 Youngmotherr tesekkur ederim amin Allah anali babali buyutsun insallah canim seninde bebisini 🥰
mrvsvs54 Hlimee ya bana hic demedi yolk sac fln diye ama acaba benm ultrasonumdada gozukuyormu anliyormusunuz 😊 sadece kese boyutunun 10 mm oldugunu biliyorum
CBE13 edasontr kaç haftalık burda acaba,benimde böyle çıktı ama doktor biri küçük diye kaybolabilir dedi canım
CBE13 CBE13 burda iki kese var iki embriyo transferi oldum böyle bir durum yaşayan oldu mu ikinci kesesi büyüyen oldu mu sonradan🙈
edasontr CBE13 amin insallah cnm seninkide buyur allahın izniyle korkmaa hicc 🥰 bi bakmıssın kocamn olmus ikiside 🥰🤲🏻🤲🏻