Sevde11 2 li test için sorularım var kızlar devlette kac haftada çıkıyor sonuç? Özel de veya Karaman tıp merkezinde yaptıran var mi
Ozgeybs Sevde11 bende istemiyordum ne olursa razıyım diyordum ama doktor karşı çıktı. Sen yine.kabul et ama müdahale edebileceğimiz bir durum varsa çocuğuna bile bile zarar mı verecrksin demisti
Asli98- Sevde11 merhaba bende karamanlıyım da Bayram beye gitmişsiniz de ben ilk başta Bayram beye gidiyordum sonra değiştirdim Gültekine geçtim bayram bey normal doğum yaptırıyor mu bir bilginiz var mı
Sevde11 Birannis ben de istemiyorum ama doktor 2li yaptirmazsan 3lu yaptir dedi🤦♀️ kac haftaliksiniz ,benim haftam kucuk henuz ama Konyada da takipliyim oradaki doktorum gelirken getir dedi
Birannis Sevde11 36+2 olacağım 12 den sonra ilk kızımda da 2 li yaptırmadım 3 lu yaptir demişti o zamanki doktorum bu sefer yaptırmadı sadece detaylı ultrasona girdim hangi doktora gidiyorsunuz karaman da
Ozgeybs Sevde11 ikili ve üçlü tarama testleri önemli. Bazı durumlarda anne karnında müdahale edilebiliyor ve sorunsuz ilerliyor gebelik
Sevde11 Asli98- merhaba yaptırmiyor normal dogum, ben de gultekin beyle devam etmiştim ama Konya da yaptim doğumu
Asli98- Sevde11 teşekkür ederim ya özel değilse çok soru soruyorum amaa 😂 neden Gültekini tercih etmediniz sezeryan için inanın o kadar çok doktor değiştirdim ki artık aklım çorba allak bullak oldu
Sevde11 Asli98- sorabilirsiniz tabii Gültekin beyden çok memnundum çok ilgiliydi ama benim riskli gebelikti çok kanamam oluyordu Konyadaki doktorum perinatoloji uzmaniydi o yuzden orayi tercih ettim
Asli98- Sevde11 anladım gerçekten çok ilgili bir doktor bende çok memnunum keşke birde normal doğum yaptırsaydı 😂