Yldzzyldzz Güzel annişler 9+2 yim. Cinsiyeti çok merak ediyorum tabii ki en önemlisi sağlık ama çok hevesliyim hemen alışverişe falan başlamak istiyorum🙈 en erken kaçıncı haftada öğrenilebilir cinsiyet🤔😊
Ecrn21 12 haftada öğrenebilir kontrole gittiğinde yarım saat önce çikolata yiyip su iç üstüne hareketli oluyor ben o şekilde öğrendim
Popmum Koca bir pasta yedikten sonra ikili tarama testinde öğrendim oğlumun cinsiyetini ☺️ pozisyona göre değişir. Ama aslında kemik yapısından doktorlar biliyormuş.
Yldzzyldzz Popmum sanırım en erken 11-12 o aralar bol çikolata yiyip gidicem doktorumn yanına bakalm 😊
Yldzzyldzz Teonam 10 da mümkün mü ki ya yoksa kemik yapısından falan mı anlıyolar ki 🤔 keşke bana da haftaya söylese 😍
Lavinia1924 Bana 11+3 te erkeğe benziyor demişti ama kesin degil kıza da benziyo dedi 10 gun sonra gittiğimde çikolata yemistm pozisyon değiştirmiş doktor %90 erkek dedi ama yinede daha değişme ihtimali çok oluyo dedi geçen hafta gittiğimde tamamen kapatmış goremedik bakalm çarşamba gidicez minigim inşallah gösterir kendini :) Bu arada tam 15+0 haftalığız bugün 😀
Lavinia1924 Yldzzyldzz inşallah canım ya tatlı bekleyişler bunlar ama sanki cinsiyet öğrenme zamanına kadar olan zaman daha çabuk geçmişti şimdi sanki hiç geçmiyor 😀
Aysegulkinyas E23ww ayy bende simdi hastane yolundayim ikili test icin 12.haftam acaba ogrenirmiyim heyecan yaptim simdi eger doktor gorurse soyler dimi
Sinem11 Aysegulkinyas banada ikili taramada erkek geliyo dedi ama bu hafta bir daha gidicem kesinlestirmek icin insallah😁 gorurse soyler ben sormustum bakiyorum demisti😁
Aysegulkinyas Sinem11 banada erkek gibi gorunuyo dedi ama daha net konusmak icin erken %50 erkek diyorum yapti :) hayirlisi ile kucagimiza almayi nasip etsin rabbim hepimizi
payidar 11+4 de erkeğe benziyor dedi doktorum 17de %100 erkek dedi 😊 cihaza ve doktorun tecrübesine göre değişiyor sanırım 🙏🏻