Edolokko Kizlar 2 li test icin gidicem ama cok korkuyorum hamilelikten midir nedir ruh halim cok garip 26 yasindayim sigara icki yok bebegin kalbi 5+6 da atti her sey iyi gubi sorun yoktur dimi 2 gundur geceleri uyuyamiyorum
OguzMoms Edolokko Ne olabilir böyle stresli olursanız 9 ay geçmez 2 li testte bişey yok sadece kan verceksiniz bu kadar
Ebru3457 Edolokko 2 li testte hiç birşey yok bebeğin ölçümü yapılıyor normal muayene gibi kan veriyorsunuz bide bu kadar
Zynppppaslnkn Edolokko bu testlerin doğruluk oranı yuzde 50 yani sen dua et başka bir şey yapma korkunun ecele faydası yok ne gelirse gelsin Allah’tan gelir korkma strese sokma kendini de bebeğini de
Mucizemses Edolokko aynı korku bende de var 8 ay önce kalp durmasından kürtaj oldum genetik testte kromozom bozukluk çıktı bebekte o yüzden korkumu yenemiyorum sürekli aklımda hiç uyku uyuyamıyorum sürekli dua ediyorum ama bunu nasıl yenicem bilmiyorum
Mucizemses Edolokko bütün testleri yaptırdım eşime de banada bakıldı herşey temiz 1 tane sağlıklı oğlumuz var şükürler olsun şuan daha yeni 6 haftalık