blackeagle Kızlar merhaba bayadır çilek aşeriyorum bir türlü aklimdan çikmiyor verseler 1 kiloyu yiyorum ve gördükçe alıyorum birşey olur mu acaba ya bol bol yıkayıp yiyorum mevsimide değil biliyorum ama çok canım istiyor durduramıyorum :(
Morcivert061 blackeagle benimde gecen cnm cok cektiydi butun manavlara baktim bulamadim o yuzden bulmusken benim yerimede ye🤣
Omerhatice blackeagle hic bişey olmaz cnm ama hic bişeyin fazladini yeme dozunda ye cnm alerji yapar bu sefer
Esra_annee blackeagle estağ. Bilinçli yaptığınız bir şey değil hepimizin hormonlar sağolsun size de şifa olsun yedikleriniz inşaAllah 😊 bu arada nereden bulabiliriz ben Bursa’dayım da 😋
blackeagle Esra_annee cok sagolun :) carrefourda buldum ben yakınlarda varsa bakabilirsiniz bir gece 11de aradık manav manav valla 😁
Ardeninannesi Vallaha benimde canım rafils cipsi yoğurda batırarak yemek istiyor ama bı paket citos yedim durduramadim ya 😪
blackeagle Ardeninannesi cipste çok güzel birsey esimle karşilikli yiyoruz bazen allahtan o kolay bulunuyor😁
AlininAysesii blackeagle Gebeliğin başından beri canımın çektiği bi şeyi 2 koca il gezip bulamadık, sonra bu sabah tesadüfen buldum eşimle, nasıl mutluyum anlatamam, o yüzden çok iyi anlıyorum aşerenleri 😂😂😂
blackeagle Morcivert061 haha çok tesekkur ederim bizde nereleri aradık valla zor bulunuyor pazarlarda bazen oluyor :)
Umranoguzyazar blackeagle ya rşim bana yedirmiyo zararlıdır diye bbende tereddütte kalıyrm cips yesem mi yemesem mi diye
Morcivert061 blackeagle benin bulundugum yerde pazar kurulmuyo cnm sadece manavlar var onlardada yok her istedigim bulunmuyo burda🙈
Esrarslan AlininAysesii kıs dört mevsim manavında çokça var benim de canım bayadır çekiyordu bulduk bizde 😂
blackeagle AlininAysesii ben evlenmeden önce İstanbul Sarıyerde yasiyordum ve o börekten çokça vardı ve hep yerdik😁 zor bulunuyor başka yerlerde evet bulmuşsun sen yine iyi bari afiyet olsun 😊
AlininAysesii Ardeninannesi Ay ama gülersiniz 😂😂😂 biz doğudayız görev icabı, küt böreği bulamamıştık 🤷🏼♀️
blackeagle Morcivert061 hadi ya zor durum o zaman inşallah cok birsey aşermeden geçer hamileligin canım😊
AlininAysesii Morcivert061 Çok yakınız 😂 orada da mı kurulmuyor? Ben bi tek Hakkari’ye özgü biliyordum bu durumu 🙄
Morcivert061 AlininAysesii kurulmuyomus cnn ben ilcesindeyim merkezinde varmi bilmiyorum ama her kose basinda bi manav var burda🤣