s_koc Busraucgann_ ben 9 haftalıgın yiyorum sadece canım onları istiyor yoksa bir şey yiyemicem normalde pek sevmezdim😣
Melos066 Busraucgann_ her gün her gün deil de binde bir çok canım birşey yemek isterse o an birşey bulamazsam yiyorum birde yarısını yiyip yarısını sonra yiyorum zararından deil de midem çok fazla almıyor
Esra-dnkts Busraucgann_ ben yedim canım iki üç defa doktorum abartmadığın sürece bişey olmaz dedi sadece kola asitli şeyler içme kahveyi 1 fincanla sınırlı tut dedi maden suyu önerdi magnezyum ve mideyi rahatlatmak adına
Hilalaktscbk Busraucgann_ Canım istiyor alıyorum 2 tane yedikten sonra midem bulanıyor. Aşırı doymuş yağ zararlı tabii ama canın çok istediyse bir iki tane at ağzına nefsin körelsin. Bence yani benim düşüncem 🤭
minik_kurabiyeee Pamuk evet gördüm zero yazdığınızı ama yine de şekerinizi yükseltiyor mu diye sormak istedim çünkü bu ara canım aşırı soğuk şeyler istiyor ama şekerimi yükseltecek diye içemiyorum hiç zero kolayı da denemedim o yüzden sormak istedim ☺️
Gul_se77 5aylik hamileyim 4 5 kere yemisimdir abartmamak kaydıyla ama bundan sonra yemem yararlı olmadığı kesin
minik-02 Busraucgann_ canım çok istedi mi yiyorum ama genelde almamaya özen gösteriyorum çünkü çocuklar da var artık ne görseler onu istiyorlar onlar için bende yiyemiyorum
Pamuk minik_kurabiyeee Canim benim yukseltmiyor.Biz ailecek kola olmadan yemek yiyemeyiz öyle alışmışız.Pepsi max aliyorum sürekli hiç yükseltmiyor.Ama tabi deneme yanılma yöntemi yaparak anlayabilirsin anca.Simdi yanlış akıl vermiş olmiyim🥹
minik_kurabiyeee Pamuk ay vallaha içim yanıyor bu aralar soğuk soğuk bir şey içmek istiyorum genelde denediklerimde hep deneme yanılma yöntemiyle buldum onuda deneyebilirim bence 😅 1 bardaktan bir şey olmaz inşallah yaa
Pamuk minik_kurabiyeee Dene benim hiç yükselmiyor.Sende ne olacak bakalım.Kisir ve kola partisi veriyorum surekli😂😂😂
minik_kurabiyeee Pamuk ahh mükemmel yaa 😅 ay deneyecem vallaha ya bende bir bulguru tekrardan deneyeyim diyorum sizin ki kısır yediğiniz de kaç çıkıyordu acaba