Mavispembis1_ Arkadaşlar iyi akşamlar, regle 5 gün var ve bugün beta >>2.0 çıktı. Sizce yükselir mi ? Geçen ay kimyasal geçirdim adet günümde 14 dü değerim. Sizce değerim yükselir mi daha ? Belirti olarak yoğun bel ağrım var sadece..
NovaVina_ Mavispembis1_ ovulasyon gununuzun uzerinden 14 gun gecti ve kanda negatif ise yukselecegini dusunmuyorum acikcasi.
Lavinia96 Mavispembis1_ birlikte takip etmiştik geçen ay kimyasal geçirmenize de çok üzülmüştüm. 😢 reglinize daha varmış. Bu şekilde olup yükselenleri okumuştum burda inşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız😢🙏🏻🌸❤️
Gamzealptkn Mavispembis1_ benm adete bi hafta kala negtfti tam adet günm 26ydı gecikmeyi bekle inşallah poztf sonç alırsn 🙏
NovaVina_ Mavispembis1_ 2 gun daha bekleyip sabah ilk idrarla, erken gebelik testi yapmanizi oneririm. Kanamaniz baslamazsa
Mavispembis1_ Gamzealptkn inşallah birde ilk kez kimyasal yaşadım geçen ay tekrarlanmasından korkuyorum 🥹
Zeynep15 Mavispembis1_ adetten 1 hafta önce <2 di. Adete 2 gün kala 36 oldu. Adet günü yani bugün 109
Mavispembis1_ Zeynep15 yaaa benimde sonucum o şekilde daha önce negatif olduğunda 0… şeklinde çıkıyordu
Gamzealptkn Mavispembis1_ tekrarlayablir ben şu an 5. Kimyasalımı geçiriyorm ama doktorlar genelde kimyasaln arkasnn hemen sağlklı olcağnı söylüyor kalbini ferah tut kötü düşünme
Demetrana Mavispembis1_ Bence yükselecek gibi negatifte direk 0.100 çıkıyor şimdiden 2 olmuş ki daha 5 gün var inşallah güzel sonuç alırsın şimdiden folik asite başlamanı tavsiye ederim
meryemarsln Mavispembis1_ benimde adetime 2 gün vardı 12 çıktı iki gün sonra 50ye çıktı benimde sancım ve bel agrım var doktor normal dedi inşallah güzel olur herşey 🤲🏻❤️