HabibeKarakaya Babyannesii doğal olarak nioli yağını tavsiye ederim kullandım ve faydasını baya gördüm
Oznurkasikci Bana da doktor monurol yazmış eczacı urocare vermiş alırken farketmedim sizce yarın değiştirmelimiyim urocare aç karnına gece içip 8 saat tuvalete gitmemek gerekiyormuş monurol da aynimi
Deryaaku Oznurkasikci bana da aynısını verdi gittim doktora sordum sorun yok kullan dedi monurol eczanelerde bulunmuyor genellikte bu muadil aynısı
Oznurkasikci Babyannesii boş yere içmeye gerek yok o zaman yarın monurol sorayım tekrar ben Size de çok geçmiş olsun
Babyannesii Oznurkasikci hap tarzı olanlardan içmen daha iyi çünkü hamile olduğun için idrara zaten çok çıkacaksın ve o ilaçta idrara belirli bir süre çıkmaman gerekiyor mecbur çıkarsın o zaman vücuduna boşuna ilaç yüklemiş olursun
meryy2615 Kızılcık şerbeti çok iyi geliyor tavsiye ederim, bende geçirmiştim antibiyotik kullanmadan atlattım çok şükür ❤️
Arzuanne Bbk88 normalde bende idrarda yanma kasıklarda alt karında şişlik ağrı oluyordu bir kaç seferdir bunlar olmadan halsizlik kusma ateş ishal oluyor sonra idrarda çıkıyor enfeksiyon