Tugces27 Kızlar 6+6 haftalık hamileyim doktorum bu testleri istedi istersen dışarda yaptır sonuçları bana getirirsin dedi sağlık ocağı yapıyor mu ya da nere de yaptırabilirim daha uygun
Mothertea Tugces27 sağlık ocağı bir kısmını yapıyor yapmadıklarını işaretliyor dışarda özelde yaptırdım ben devlet yapar mı bilmiyorum
Kelebekmisaliihayat Tugces27 devlet hastanesinde yaptırabilirsiniz, üniversite hastanesinde yaptırabilirsiniz. Sağlık ocağındaki bu kadar detaylı bakacağını sanmıyorum Ben hepsini universite hastanesinde yaptırdım 3 gün önce. Hepsinin sonuçları da o gün çıktı.
_Tazeanne Tugces27 normal kadın doğum polikliniğine gittim kağıdı gösterdim hamileyim doktorum istedi dedim doktor da hepsini yazdı gittim kan verdim iki gün içinde hepsi çıktı
Gebesannee Sağlık ocağı bir kısmını yapıyor. Bir kısmını yapmıyor. Bende devlette yaptırıp doktoruma götürmüştüm sonuçları. Ama her devletteki doktor yapmıyor canım insiyatiflerine bağlı biraz. Rica et yaparlar umarım
Gebesannee Normal kadın doğum doktorundan randevu al girince bu testleri yaptırabilir miyim diye rica da bulun. Zaten kan ve idrar başka bişey yok